Esports
Foto: Kàrting Altafulla
31 de juliol del 2019
Els tres primers classificats del Campionat Amateur representaran el Kàrting Altafulla en la 1a Final Nacional de l’AECKV
La competició tindrà lloc el 10 de novembre a Castelló i el guanyador rebrà un premi de 1.000 euros
El VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla s’encamina cap a la seva recta final. Quan només queden dues proves per cloure la competició, els responsables de l’entitat han anunciat un premi molt llaminer pel primer, el segon i el tercer classificat: representar-lo en la 1a Final Nacional de l’Associació Espanyola de Circuits de Kàrting i Velocitat, que tindrà lloc el 10 de novembre al circuit Benikarts de Castelló.

D’aquesta manera, els pilots del Campionat Amateur tindran un nou motiu per cercar la victòria en el GP6 del 29 de setembre i el GP7 del 27 d’octubre, més enllà dels premis habituals que atorga el Kàrting Altafulla i la diversió que els brinda competir. I és que el guanyador de la prova nacional rebrà un premi de 1.000 euros.

La 7a edició del Campionat Amateur està molt emocionat i el seu guanyador és incert. De moment, Jordi Estrada lidera la classificació general amb 180 punts, amb un punt més que Arturo López. El tercer en discòrdia és Luis Tomey amb 156 punts, i el segueixen Jesús Fariñas amb 145 punts, Alejandro Àvila amb 144 punts i Paulinho Mateus i Toni Cantón amb 143 punts cadascun.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla