Esports
Foto: Kàrting Altafulla
31 de juliol del 2019
Els tres primers classificats del Campionat Amateur representaran el Kàrting Altafulla en la 1a Final Nacional de l’AECKV
La competició tindrà lloc el 10 de novembre a Castelló i el guanyador rebrà un premi de 1.000 euros
El VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla s’encamina cap a la seva recta final. Quan només queden dues proves per cloure la competició, els responsables de l’entitat han anunciat un premi molt llaminer pel primer, el segon i el tercer classificat: representar-lo en la 1a Final Nacional de l’Associació Espanyola de Circuits de Kàrting i Velocitat, que tindrà lloc el 10 de novembre al circuit Benikarts de Castelló.

D’aquesta manera, els pilots del Campionat Amateur tindran un nou motiu per cercar la victòria en el GP6 del 29 de setembre i el GP7 del 27 d’octubre, més enllà dels premis habituals que atorga el Kàrting Altafulla i la diversió que els brinda competir. I és que el guanyador de la prova nacional rebrà un premi de 1.000 euros.

La 7a edició del Campionat Amateur està molt emocionat i el seu guanyador és incert. De moment, Jordi Estrada lidera la classificació general amb 180 punts, amb un punt més que Arturo López. El tercer en discòrdia és Luis Tomey amb 156 punts, i el segueixen Jesús Fariñas amb 145 punts, Alejandro Àvila amb 144 punts i Paulinho Mateus i Toni Cantón amb 143 punts cadascun.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat