Esports
Foto: Altafulla Ràdio
02 d'agost del 2019
El CE Altafulla començarà la pretemporada el pròxim dilluns 5 d’agost
L’objectiu del conjunt groc-i-negre per a la present temporada és millorar la cinquena posició del curs 2018-19 i competir amb els equips punters del grup
L’agost ha arribat, i amb ell, les pretemporades dels equips de les categories territorials. Alguns ja s’han posat a la feina, mentre que altres ho faran en els pròxims dies. És el cas del CE Altafulla, que començarà a rodar el dilluns 5 d’agost amb la primera sessió d’entrenament.

Els jugadors que continuen del curs passat, i els nous fitxatges, es posaran a les ordres de Raúl Tudela, que iniciarà la seva segona temporada al capdavant de la banqueta, i Jordi Araus. Ambdós buscaran que els futbolistes arribin en les millors condicions al primer partit de lliga davant el San Salvador el diumenge 8 de setembre (12.00 h).

Pel que fa a l’objectiu d’enguany, l’equip groc-i-negre pretén millorar la cinquena posició assolida en el curs 2018-19 i fer un pas més per competir contra els equips punters d’un campionat que presumiblement tornarà a oferir un nivell molt alt.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla