Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
02 d'agost del 2019
Sergi Pàmies, segon classificat en la Copa Tarragona de Trial 2019
Marcel Martí i Pol Alcántara són segons en les categories Benjamí i Aleví, i Àxel Méndez tercer en Open Blau
La Copa Tarragona de Trial 2019 va finalitzar el passat dissabte amb la quarta i última prova que va tenir lloc a Cambrils i que va confirmar Conrad Navarro com a guanyador de la categoria R1 amb 88 punts. Sergi Pàmies, pilot del Bike Park Costa Daurada, i Ot Sierra van acompanyar-lo al podi en el segon i tercer esgraó amb 77 i 33 punts, respectivament.

La darrera prova de la competició va ser un èxit absolut. A més de l’alt nivell dels pilots, el fet de disputar-se un dissabte a la tarda al Passeig de Cambrils va fer que molts vilatans i turistes que passejaven per allà s’aturessin per veure l’espectacle que oferien els més de 50 pilots que participaven vinguts de tota Catalunya, Aragó, la Comunitat Valenciana, la Rioja i el País Basc.

Els participants van realitzar dues voltes en un circuit de cinc zones espectaculars i variades: Una zona de troncs, una a l’escullera del Port, i tres zones artificials amb mòduls de formigó i equilibris.

Pel que fa als pilots del Bike Park Costa Daurada, alguns van pujar al podi final de la seva categoria. És el cas de Marcel Martí i Pol Alcántara, que van ser segons en les categories Benjamí i Aleví, respectivament, i el d’Àxel Méndez, tercer en Open Blau.
La següent gran prova per a molts d’aquests pilots serà la Copa d’Espanya de Trial, que també tindrà lloc a Cambrils del 27 al 29 de setembre.
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat