Esports
Foto: Tir amb Arc Constantí
02 d'agost del 2019
L’arquera Maria Pitarch aconsegueix dues medalles de plata en el Campionat d’Espanya Júnior
La vespellenca afronta ara la preparació per al Mundial Júnior, que es disputarà a Madrid del 19 al 26 d’agost
Maria Pitarch va posar punt final a l’exigent mes de juliol amb dues medalles de plata en el Campionat d’Espanya Junior. L’arquera de Vespella de Gaià va fer segona en la competició individual i en la d’equips mixts de comunitats autònomes juntament amb Elia Canals i Pablo Mercader.

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí s’ha mostrat molt satisfeta en les declaracions a Altafulla Ràdio, sobretot pel protagonisme absolut del seu equip en el podi i perquè va ser capaç de controlar les ratxes de vent que van marcar la competició, excepte en la final, on va tenir més dificultats.

Aquest juliol, Pitarch ja havia aconseguit ser 4a en el Campionat d’Espanya de Clubs, 5a en el Campionat d’Espanya absolut i 2a per equips en la modalitat femenina representant a Catalunya. La fita més especial, però, va ser la classificació per disputar el Mundial Junior després de fer segona en el classificatori. L’arquera de Vespella de Gaià espera donar-ho tot i aconseguir el millor resultat possible, tot i que és conscient del gran nivell que s’hi trobarà.

La cita mundial tindrà lloc del 19 al 26 d’agost a Madrid, tot i que l’equip nacional es concentrarà a partir del divendres 16 en la residència Joaquín Blume per preparar la competició.
Maria Pitarch, arquera
Maria Pitarch, arquera
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat