Esports
Foto: CE Altafulla
05 d'agost del 2019
El CE Altafulla cerca jugadores nascudes entre el 2008 i 2011 per completar l’equip benjamí-aleví
La voluntat del club és que l’equip participi a la Lliga del Consell Comarcal del Tarragonès perquè conegui la competició, prioritzant la seva formació com a futbolistes en els entrenaments i partits
El CE Altafulla va anunciar la setmana passada en la presentació de la nova samarreta que lluiran les futbolistes de l’entitat, amb el símbol feminista al centre d’aquesta, que té la previsió de fer quatre equips formats íntegrament per nenes i noies aquesta temporada 2019-2020. Per tal de fer realitat el seu propòsit, l’entitat cerca jugadores nascudes els anys 2008, 2009, 2010 i 2011 per completar l’equip benjamí-aleví.

L’equip benjamí-aleví competirà a la Lliga del Consell Comarcal del Tarragonès perquè a la província no hi ha una competició federada, explica la coordinadora del Futbol Femení del CE Altafulla, Cristina Magriñà. L’objectiu és que les nenes s’acostumin al ritme de la competició, prioritzant la seva formació com a futbolistes en els entrenaments i els partits.

De moment, l’equip té vuit jugadores, una xifra que els permet entrar a la competició, però alhora és insuficient per afrontar el campionat amb plenes garanties en el cas que alguna d’elles no pogués jugar.

L’aposta del CE Altafulla per potenciar el futbol femení és una realitat amb la voluntat de crear fins a quatre equips formats íntegrament per nenes i noies. El Sènior és la referència i la senya d’identitat del club per la seva trajectòria, i enguany pot acompanyar-se d’un equip de minis, d’un benjamí-aleví i un de veteranes.

Les nenes que estiguin interessades a formar part de l’equip benjamí-aleví del CE Altafulla, poden demanar més informació al correu del club cealtafulla@gmail.com.
Cristina Magriñà, coordinadora del futbol femeni
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla