Esports
Foto: CE Altafulla
05 d'agost del 2019
El CE Altafulla cerca jugadores nascudes entre el 2008 i 2011 per completar l’equip benjamí-aleví
La voluntat del club és que l’equip participi a la Lliga del Consell Comarcal del Tarragonès perquè conegui la competició, prioritzant la seva formació com a futbolistes en els entrenaments i partits
El CE Altafulla va anunciar la setmana passada en la presentació de la nova samarreta que lluiran les futbolistes de l’entitat, amb el símbol feminista al centre d’aquesta, que té la previsió de fer quatre equips formats íntegrament per nenes i noies aquesta temporada 2019-2020. Per tal de fer realitat el seu propòsit, l’entitat cerca jugadores nascudes els anys 2008, 2009, 2010 i 2011 per completar l’equip benjamí-aleví.

L’equip benjamí-aleví competirà a la Lliga del Consell Comarcal del Tarragonès perquè a la província no hi ha una competició federada, explica la coordinadora del Futbol Femení del CE Altafulla, Cristina Magriñà. L’objectiu és que les nenes s’acostumin al ritme de la competició, prioritzant la seva formació com a futbolistes en els entrenaments i els partits.

De moment, l’equip té vuit jugadores, una xifra que els permet entrar a la competició, però alhora és insuficient per afrontar el campionat amb plenes garanties en el cas que alguna d’elles no pogués jugar.

L’aposta del CE Altafulla per potenciar el futbol femení és una realitat amb la voluntat de crear fins a quatre equips formats íntegrament per nenes i noies. El Sènior és la referència i la senya d’identitat del club per la seva trajectòria, i enguany pot acompanyar-se d’un equip de minis, d’un benjamí-aleví i un de veteranes.

Les nenes que estiguin interessades a formar part de l’equip benjamí-aleví del CE Altafulla, poden demanar més informació al correu del club cealtafulla@gmail.com.
Cristina Magriñà, coordinadora del futbol femeni
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat