Esports
Foto: Altafulla Ràdio
05 d'agost del 2019
El CE Altafulla ja té la pretemporada definida amb sis amistosos
El primer test de preparació serà el dissabte 10 d’agost al camp del Perelló i el segon el dimecres 14 d’agost davant el Catllar d’Àlex González al Joan Pijuan
El CE Altafulla torna a la feina aquest dilluns amb el primer entrenament de la pretemporada que ha de servir perquè els jugadors de Raúl Tudela i Jordi Araus arribin en plena forma al debut en lliga davant el San Salvador el diumenge 8 de setembre (12.00 hores).

L’equip groc-i-negre jugarà un total de sis partits en el període de preparació. El primer tindrà lloc al camp del Perelló, que va assolir l’ascens a Segona Catalana al quedar campió del Grup 1 de Tercera, el pròxim dissabte 10 d’agost. L’actual tècnic de l’Altafulla, Raúl Tudela, va jugar diverses temporades amb l’equip del Baix Ebre, deixant un gran record a la seva afició.

El següent compromís serà contra el Catllar, que enguany es prepara per afrontar el retorn a Primera Catalana. El duel davant l’equip d’Àlex González es disputarà el dimecres 14 d’agost a l’Estadi Joan Pijuan. Quatre dies més tard, el diumenge 18 d’agost, l’Altafulla rebrà el Vila-seca, que enguany milita en el Grup 2 de Tercera Catalana, en el mateix escenari.

El dimecres 21 rebrà el juvenil del Cambrils Unió, mentre que el diumenge 25 visitarà el Racing Bonavista, un equip al qual s’enfrontarà en el campionat de lliga després d’haver abandonat el Grup 2 de la categoria. Finalment, el diumenge 1 de setembre visitarà el Vallmoll, rival de l’altre grup tarragoní, per posar punt final a la pretemporada.
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat