Esports
Foto: CE Altafulla (Jordi López)
06 d'agost del 2019
L’Escola de Futbol Base del CE Altafulla obre inscripcions per a la temporada 2019-20
Per a més informació i inscripcions, cal enviar un correu a l’adreça electrònica del club cealtafulla@gmail.com o trucar al telèfon al 619 87 09 15
El CE Altafulla es prepara per a la nova temporada 2019-20 i aquest dimarts ha obert el període d’inscripcions per a l’Escola de Futbol Base. L’entitat groc-i-negre comptarà per segon any consecutiu amb totes les categories de l’etapa formativa, des dels Minis fins al Juvenil.

La principal novetat per al nou curs és l’aposta per potenciar i promocionar el futbol femení. L’entitat sumarà a l’equip Sènior i al de Veteranes, que també es recupera enguany, amb un equip de Minis i un Benjamí-Aleví. Per aquesta darrera categoria es busquen nenes nascudes els anys 2008, 2009, 2010 i 2011 per completar l’equip.

Una de les altres novetats d’enguany és que el club atorgarà un descompte addicional del 5% per a totes les famílies que formalitzin la inscripció dels seus fills abans del 31 d’agost. Per tant, el cost del preu de l’Escola de Futbol seria de 285 euros.

L’entitat també ofereix la possibilitat de passar la revisió mèdica, que és obligatòria cada dos anys per als jugadors federats, per un preu de 25 euros. Les revisions tindran lloc a l’Estadi Municipal Joan Pijuan o al Pavelló Municipal el dijous 5 de setembre i el dijous 19 de setembre, entre dos quarts de 6 de la tarda i dos quarts de 9 del vespre.

Pel que fa a les pretemporades, el Juvenil començarà el 20 d’agost; els Cadets el 27 d’agost; els Infantils el 28 d’agost; els Alevins i Infantils, el dimarts 3 de setembre; els Pre-Benjamins, el dimecres 4 de setembre; i els Minis el divendres 13 de setembre.

Per a més informació i inscripcions, cal enviar un correu a l’adreça electrònica del club cealtafulla@gmail.com o trucar al telèfon del coordinador, Dani García, al 619 87 09 15. Les places són limitades.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla