Esports
Foto: UE Creixell
06 d'agost del 2019
La UE Creixell recupera l’equip Amateur per aquesta temporada 2019-20
El jovent del poble, que tenia el desig de jugar a futbol al seu municipi, i la junta directiva han treballat conjuntament per obtenir els recursos necessaris per recuperar-lo
Bones notícies pel futbol del Baix Gaià, i en general, pel futbol del Tarragonès. Quatre temporades després, la UE Creixell recupera l’equip Amateur, que agafa el relleu de La Riera B com a únic representant del territori al Grup 24 de Quarta Catalana.

El president de la UE Creixell, Jonàs Medina, ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio que des del club estan molt contents per l’oportunitat de recuperar l’equip Sènior. El cost i les despeses que suposa tenir un primer equip havien estat les raons que havien impedit que l’entitat pogués recuperar-lo, però el treball conjunt entre els jugadors i la junta directiva ha donat els seus fruits.

L’objectiu per aquesta primera temporada és que els jugadors, que són pràcticament tots del municipi, gaudeixin jugant a futbol. L’ascens a Tercera Catalana, que dona l’oportunitat de tenir desplaçaments més propers i jugar davant rivals territorials, és un desig que queda per més endavant, per quan el club hagi pogut consolidar el primer equip, la gran assignatura pendent.

El fet de tenir un primer equip és fonamental perquè la UE Creixell segueixi mantingui la progressió que està vivint els últims temps gràcies a l’arribada de la nova junta directiva que encapçala Jonàs Medina. Això permetrà que els jugadors que finalitzin l’etapa de juvenil puguin quedar-se al poble i no hagin de marxar als clubs del voltant.

La creació de l’Amateur no és l’única novetat que presenta la UE Creixell aquesta temporada 2019-20. I és que enguany comptarà amb equips de totes les categories, excepte la de Cadet. Amb tot, tindrà un Mini, un Pre-Benjamí dos Benjamins, tres Alevins –primera vegada al club, un Infantil i un Juvenil. El futur de l’entitat està més que assegurat.
Jonàs Medina, president de la UE Creixell
Jonàs Medina, president de la UE Creixell
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat