Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
06 d'agost del 2019
El Nàstic i Berat Sadik separen els seus camins
El davanter finalitza la seva etapa al conjunt grana sis mesos després de la seva arribada i el club ja treballa per trobar el seu substitut
El Nàstic Tarragona i el davanter Berat Sadik rescindeixen de mutu acord la relació contractual que els unia fins al juny de 2020. D’aquesta manera, el davanter finlandès es converteix en l’enèsima baixa de l’equip.

El jugador abandona la disciplina grana després de completar el segon tram de la temporada passada, en el qual va jugar onze partits de lliga i només va marcar un gol. La direcció esportiva l’havia escollit per ser el ‘9’ que aportés la quota de gol que fins llavors havia condemnat a l’equip, però el seu bagatge anotador va estar a l’altura de l’equip, que finalment va descendir a Segona B.

El Nàstic li agraeix el seu treball durant la seva estada al primer equip i li desitja la millor de les sorts en el seu futur personal i professional.

La direcció esportiva encapçalada per Sergi Parés ja treball per cercar un substitut, un ‘9’ d’altura que es complementi amb Jonathan Pereira per formar una dobleta atacant temible que asseguri una bona xifra de gols.

Pel que fa a l’equip, aquest dimarts, a les 7 de la tarda, visita la Ciutat Esportiva Dani Jarque per enfrontar-se amb el RCD Espanyol B, al qual es trobarà en el campionat de lliga.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla