Esports
Foto: Altafulla Ràdio
07 d'agost del 2019
El Bàsquet Baix Gaià dona el tret de sortida a la 26a edició del 3x3 d’Altafulla aquest dijous 8 d’agost
La inscripció per equip, amb un màxim de 4 jugadors, té un preu de 35 euros que augmenta a 40 euros el mateix dia de la competició
Torna un clàssic de l’estiu. El Bàsquet Baix Gaià inicia aquest dijous 8 d’agost, a dos quarts de 6 de la tarda, la 26a edició del 3x3 de Bàsquet d’Altafulla, que cada any aplega a molts amants d’aquest esport i persones que practiquen altres especialitats, i que pretenen passar una bona estona amb els seus amics.

L’organització, amb la presidenta del CB Altafulla, Assumpta Tomàs, al capdavant, afronta la cita amb molta il·lusió. Tot i que els agafa entremig de l’estiu i del procés de recuperació posterior a l’última temporada, assegura que “ens ho passem molt bé”. I això és precisament el que esperen que facin els participants durant els tres dies de la competició, de cara a repetir l’experiència en futures edicions.

El Bàsquet Baix Gaià té la previsió de comptar amb el mateix nombre d’equips de cada any, que normalment és mou entre 35 i 40, i conseqüentment, entre 100 i 120 jugadors. De moment, el ritme de les inscripcions és el que preveia, tenint en compte que molts participants s’apunten el mateix dia que comença la competició.

Les categories del 3x3 de Bàsquet d’Altafulla són les Mini, per a nens nascuts fins al 2008; Bàsquet, per a nens nascuts entre el 2000 i el 2007; i Sènior, per a joves i adults nascuts abans del 1999. L’organització també espera fer una competició exclusiva per a equips femenins, fet que anirà en funció de les inscripcions.

Els preus per participar en el 3x3 de Bàsquet d’Altafulla són de 35 euros per equip, amb un màxim de quatre jugadors. El mateix dia de la competició, però, aquesta xifra augmenta fins als 40 euros. Per a més informació, es pot consultar a l’Oficina de Turisme, a la plaça dels Vents, o enviar un correu a cbaltafulla@gmail.com
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla