Esports
Foto: José Arias
08 d'agost del 2019
José Arias recull els fruits del seu treball amb la primera convocatòria per jugar a la Selecció Espanyola de futbol platja
El torrenc debutarà amb el combinat estatal contra el Japó en el primer partit del Mundialito, el dimarts dia 13
El futbol platja i l’esport de Torredembarra en general estan d’enhorabona. José Arias ha estat convocat per primera vegada per jugar amb la Selecció Espanyola Absoluta el Mundialito que tindrà lloc del 13 al 15 d’agost a Nazaré (Portugal). D’aquesta manera, el torrenc recull els fruits de l’esforç i dedicació que ha posat en els entrenaments, com reconeix en declaracions a Altafulla Ràdio.

El debut amb la Selecció Espanyola suposa un pas més en la carrera de José Arias en el món del futbol platja, un pas important que li pot obrir les portes de diversos clubs i lligues d’Europa com així ha passat recentment amb Eliott Monoud, i anteriorment amb Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos, amb qui compartirà la seva primera experiència a l’absoluta.

José Arias ha protagonitzat un estiu molt positiu. La presència amb el combinat espanyol suposa el punt més àlgid a un període en què ha jugat l’Euro Winners Cup i l’Euro Beach Soccer Cup, ha viscut una experiència a la lliga d’Hongria, i ha revalidat el títol de campió d’Europa amb la Selecció Espanyola sub21.

El debut de José Arias amb l’absoluta serà dimarts vinent dia 13 d’agost, a tres quarts de 4 de la tarda contra el Japó, en el primer partit del Mundialito. Dimecres, Espanya jugarà contra el Senegal, a partir de les 6, i el dijous clourà la competició davant de Portugal, el seu botxí en els últims tornejos, a dos quarts de 8 de la tarda.
José Arias, jugador de la Selecció Espanyola de Futbol Platja
José Arias, jugador de la Selecció Espanyola de Futbol Platja
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla