Esports
Foto: Berta Castells
09 d'agost del 2019
Berta Castells encara el Campionat d’Europa d’Atletisme aquest cap de setmana a Polònia
La torrenca comparteix llista amb altres noms destacats de l’atletisme estatal com Orlando Ortega, Ana Peleteiro i Óscar Husillos
La Federació Espanyola d’Atletisme afronta aquest cap de setmana una de les cites més importants i esperades de la temporada, el Campionat d’Europa d’Atletisme que se celebra a Bydgoszcz (Polònia). La torrenca Berta Castells és una de les atletes més contrastades de la llista estatal que aglutina un total de 49 esportistes, i en què hi ha dipositades moltes esperances.

Dins d’aquesta llista també hi ha altres noms destacats de l’atletisme com Orlando Ortega, plata als 110 tanca dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016; Ana Peleteiro, or al Mundial sub20 del 2012 a Trebisonda (Turquia) i or al Campionat d’Europa en Pista Coberta aquest 2019 a Glasgow (Escòcia) en triple salt; i Óscar Husillos, doble plata en aquesta darrera cita a les proves dels 400 metres i el 4x400.

Els rivals d’Espanya en aquest Campionat d’Europa són l’amfitriona Polònia, la República Txeca, Finlàndia, França, Alemanya, Gran Bretanya, Grècia, Itàlia, Suïssa, Suècia i Ucraïna.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla