Esports
Foto: Altafulla Ràdio
12 d'agost del 2019
El 26è 3x3 de Bàsquet d’Altafulla torna a ser un èxit amb més de 130 participants
El nombre d’inscripcions ha permès realitzar competicions en totes les categories, inclús una de formada íntegrament per equips femenins
El Pavelló Municipal d’Altafulla va funcionar a ple rendiment els passats dijous 8, divendres 9 i dissabte 10 d’agost amb la 26a edició del 3x3 de Bàsquet d’Altafulla, que va comptar amb un total de 33 equips i més de 130 participants. Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla i corresponsable del projecte Bàsquet Baix Gaià, celebra l’èxit de l’esdeveniment i que finalment es poguessin fer competicions en totes les categories, inclús una de formada íntegrament per equips femenins.

El nombre de participants va ser pràcticament el mateix que en l’edició del 2018, quan van prendre-hi part una trentena d’equips i 120 jugadors. Assumpta Tomàs recorda el rècord que es va obtenir fa tres anys amb 40 equips, però alhora reconeix que per la bona organització de la proposta és millor moure’s en les xifres d’aquests darrers dos anys.

El regidor d’Esport a l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, també celebra el gran volum de participants que s’han aplegat a la 26a edició d’una proposta de la qual va ser partícip anys enrere. Tanmateix, agraeix al CB Altafulla que s’hagi encarregat de l’organització, agafant el relleu de les entitats que la van impulsar.

L’èxit de participació i la tradició en la qual s’ha convertit el 3x3 de Bàsquet d’Altafulla fa que tingui el futur assegurat. Els participants ja esperen a l’agost del pròxim any per tornar a fer botar la pilota de bàsquet al Pavelló Municipal d’Altafulla, per competir i sobretot, passar-ho bé amb els seus amics i familiars.
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla