10 d'abril del 2015
El CM Altafulla celebra aquest cap de setmana el Trofeu de Windsurf Les Bruixes
Els regatistes altafullencs venen d’aconseguir grans resultats a la Copa d’Espanya d’Optimist
Les instal·lacions del Club Marítim d’Altafulla acullen aquest cap de setmana el Trofeu de Windsurf Les Bruixes. La competició oferirà aquest dissabte i aquest diumenge les categories Techno 293, i RS:X i Raceboard.

Els regatistes altafullencs venen d’aconseguir grans resultats a la Copa d’Espanya d’Optimist, celebrada del 3 al 5 d’abril a Vilagarcía de Arousa. Era la primera fase selectiva del rànquing estatal. La segona tindrà lloc el mes de juny a Laredo.

Edu Ferrer va situar-se segon a la classificació general; Lucas Parés va aconseguir la dotzena posició, i Max Urquizu va endur-se el setzè lloc, i Teo Parés va assolir la posició 57.
A més, la Selecció Catalana va endur-se el Trofeu a la Millor Autonomia.