19 d'agost del 2019
El CE Altafulla s’estrena en la pretemporada guanyant al Vila-seca per 5 a 4
El següent compromís de l’equip dirigit per Raúl Tudela serà aquest dimecres 21 d’agost, ales 20.30h, davant el juvenil de Preferent del Cambrils Unió
A la tercera ha anat la vençuda. El CE Altafulla ja sap el que és guanyar aquesta pretemporada després d’haver vençut el CF Vila-seca per 5 gols a 4 aquest diumenge en el tercer amistós del període de preparació. Anteriorment havia caigut contra el Perelló de Segona Catalana i el Catllar de Primera Catalana. Ara, en el moment d’enfrontar-se a un rival de la mateixa categoria, l’equip ha respost.

I això que el Vila-seca s’ha situat amb un marcador de 0 a 2 en el primer quart d’hora de partit amb la dobleta d’Ascraf Momedi. Els groc-i-negre s’han refet ràpidament i en el minut 20 han empatat per mitjà de Genis Cañas i Manuel Cobacho. Poc després, en el 26’, Enric López ha culminat la remuntada, mentre que en el 44’, Adrià Martí ha fet el 4 a 2.

A la represa, Momedi ha anotat el tercer dels visitants, que en el 75’ farien l’empat amb la diana de Pedro López. En els últims minuts, Daniel Díaz, procedent de l’Escola Sant Pere i Sant Pau, ha donat el triomf a l’Altafulla fent el 5 a 4 definitiu.

El següent compromís de l’equip dirigit per Raúl Tudela serà aquest dimecres 21 d’agost davant el juvenil de Preferent del Cambrils Unió. El xoc tindrà lloc a dos quarts de 9 del vespre a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.