19 d'agost del 2019
El Nàstic cau per 3 a 1 contra el València Mestalla en el darrer amistós de pretemporada
Els grana encaren els últims dies de treball abans d'iniciar la competició oficial el diumenge 25 a les 19h contra el Llagostera
El Nàstic de Tarragona ha perdut aquest diumenge davant el Valencia Mestalla per 3 gols a 1 en l’últim partit de la pretemporada. L’objectiu dels grana era acomiadar-se del període de preparació amb una victòria i iniciar la competició oficial amb les millors sensacions possibles, però només han fet que ratificar la irregularitat que els ha caracteritzat en tots els amistosos.

La primera ocasió de gol ha estat pel conjunt tarragoní amb una acció en la qual Ferran Giner no ha pogut rematar una pilota dins de l’àrea petita. A partir de llavors, els locals s’han fet amb la possessió de l’esfèrica i s’han aproximat amb perill a la porteria de Bernabé Barragán, fins que en el 23’, Jordi Sánchez ha aprofitat una errada de la defensa per fer l’1 a 0. Tot seguit, el porter grana ha salvat el que hagués estat el segon.

En l’últim quart d’hora del primer temps, l’equip de Xavi Bartolo s’ha refet amb tres ocasions de Romain Habran, Ferran Giner i Jonathan Pereira. A la quarta ha anat la vençuda. David Goldar ha rematat al fons de la xarxa la pilota que Damián Petcoff ha servit des de la cantonada.

En la segona part, el guió ha estat similar. Pol Valentín ha hagut d’aparèixer per tallar una ocasió molt perillosa dels valencians en el 54’. Deu minuts després, Jordi Sánchez ha tornat a aprofitar una errada de la defensa visitant per fer el 2 a 1. Lolo Plá ha tingut l’oportunitat de fer l’empat, però el seu remat, després d’una excel·lent jugada individual, l’ha aturat el porter valencià. Qui no ha perdonat ha estat Noha, que en els últims minuts ha batut a Bernabé Barragán per fer el definitiu 3 a 1.

Els grana tanquen la pretemporada amb un balanç de dues victòries davant el Peralada i la Pobla de Mafumet, dos empats contra el Girona i el Villarreal B, i tres derrotes contra el Real Zaragoza, l’Espanyol B i el Valencia Mestalla.

Ara, però, ja pensen en l’inici de la competició oficial el pròxim diumenge 25 d’agost amb la visita de la UE Llagostera a partir de les 7 de la tarda. El conjunt entrenat per Xavi Bartolo buscarà començar la lliga amb tres punts davant el conjunt gironí. Per aquest partit, i també pels posteriors, únicament serà vàlid el carnet de soci 2019-2020. El mateix diumenge, les oficines del Nou Estadi obriran les portes a partir de les 5 de la tarda.