Esports
Foto: SeFutbol (Youtube)
20 d'agost del 2019
La Selecció Espanyola de Futbol Platja finalitza tercera el Mundialet amb Adri Frutos i el debutant José Arias
L’equip nacional jugarà la Superfinal de l’Euro Beach Soccer League del 5 a 8 de setembre gràcies al seu bagatge en la fase prèvia
El Mundialet de Futbol Platja disputat a Nazarè va finalitzar amb un regust agredolç per a la Selecció Espanyola de Futbol Platja després de fer tercera i quedar per darrere de Senegal i Portugal, que va complir els pronòstics i va proclamar-se campiona. Tot i això, el torneig ha servit per ratificar el creixement d’Adrián Frutos, que cada vegada és més important per a Joaquín Alonso, i per veure el debut de José Arias com a internacional absolut.

De fet, Arias va estrenar-se com a golejador en el seu debut contra Japó marcant de penal el gol que situava l’1 a 1 en el marcador. Posteriorment, l’equip nacional va assolir la primera i única victòria del torneig gràcies als gols de Frutos, José Cintas i Javi Torres.

En el segon partit contra Senegal va saltar la sorpresa. Tot i les diverses baixes com la de Llorenç Gómez i Eduard Suárez, Espanya era teòricament favorita davant el conjunt africà. Tot i això, es va veure amb un marcador de 0 a 3, que només va maquillar amb les dianes de Chiky i Javi Torres.

En el tercer i últim compromís, l’equip de Joaquín Alonso va tornar a plantar cara a Portugal com ja va fer en el classificatori per al Mundial, però va obtenir el mateix resultat. En aquesta ocasió, va perdre per 4 a 2. Els gols també van anar a càrrec de Chiky i Javi Torres.

Tot i que la Selecció Espanyola no hagi complert els seu objectiu en el Mundialet, per José Arias ha estat una gran experiència i s’ha mostrat molt agraït per l’oportunitat que li ha brindat Joaquín Alonso. Tanmateix, assegura que l’equip “ha fet un bon torneig i ha jugat bé”.

Pel que fa al seu futur en el combinat nacional, Arias es mostra optimista perquè creu que “el seleccionador va quedar content i que anirà comptant amb mi”. Se’ns dubte, el primer pas, que diuen que és el més important, ja l’ha fet. El torrenc, que ja ha finalitzat la seva temporada, només resta a l’espera de rebre una trucada seva.

D’altra banda, la Selecció Espanyola ha obtingut el bitllet per disputar la Superfinal de l’Euro Beach Soccer League que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre a Figueira da Foz, a Portugal. Tot plegat és gràcies a l’excel·lent fase prèvia que ha realitzat amb 9 punts i una diferència de gols de +11.
José Arias, jugador de la Selecció Espanyola de Futbol Platja
José Arias, jugador de la Selecció Espanyola de Futbol Platja
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat