Esports
Foto: Google
21 d'agost del 2019
La Tirada al plat Altafulla se celebrarà el 7 i 8 de setembre a l’Ermita de Sant Antoni
Els participants podran guanyar diferents premis en metàl·lic i premis materials com equipament de caça, pernils, carabina gammo, i altres
La Festa Major Petita d’Altafulla cada dia està més a prop, i amb ella algunes de les activitats més tradicionals que resisteixen el pas dels anys i es mantenen en el seu programa. Una d’aquestes propostes és la Tirada al Plat de caràcter general, que enguany tindrà lloc el dissabte 7 i el diumenge 8 de setembre a l’Ermita de Sant Antoni.

El dissabte es realitzarà la tirada local a partir de les 10 del matí, mentre que a les 3 de la tarda es durà a terme la sessió d’entrenament. En la jornada dominical, la competició començarà a les 9 del matí amb la tirada de 25 plats robot.

Els participants podran guanyar diferents premis en metàl·lic (250 euros, 150 euros i 100 euros), i premis materials com equipament de caça, pernils, carabina gammo, i altres. A més, tots rebran un premi per ordre de classificació i d’inscripcions.

El cost de la inscripció és de 10 euros pels socis, i de 35 euros pels no socis. El preu pels veterans és de 25 euros, i pels juniors i les dones és de 15 euros. Totes inclouen l’esmorzar.
La Tirada al plat d’Altafulla l’organitza l’armeria TIR-Sport, la Societat del Caçador ‘La Coma’, i l’armeria Ferré, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat