22 d'agost del 2019
El CE Altafulla s’imposa al Cambrils Unió i suma la segona victòria de la pretemporada (3-2)
Carlos Vázquez, Arnau Díaz i Cristian Ruiz, amb un gol en pròpia porteria, donen el triomf a l’equip de Raúl Tudela
El CE Altafulla ha aconseguit la segona victòria de la pretemporada al vèncer el Juvenil Preferent del Cambrils Unió per 3 gols a 2 aquest dimecres al vespre a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Els groc-i-negre s’han situat amb un marcador de 3 a 0, però en el tram final han acabat patint per mantenir el seu avantatge amb les dues dianes del conjunt visitant.

Les coses han començat bé per l’equip de Raúl Tudela, que s’ha avançat en el minut 7 amb el gol de Carlos Vázquez. El porter ha tornat a vestir-se de jugador de camp a causa de les moltes absències –el tècnic només ha comptat amb tretze efectius, i ha deixat palesa les seves virtuts fora de la porteria.

El segon no ha arribat fins a la segona part. Només començar, el visitant Cristian Ruiz ha marcat en pròpia porteria. Més tard, en el 74’, Arnau Díaz ha ampliat el marcador amb el 3 a 0 que semblava sentenciar el partit. Poc després, però, Àlex Guinovart ha fet el primer del Cambrils Unió, i això ha revifat les seves forces. Més encara quan Cristòbal Simon ha fet el segon en el 84’.

L’Altafulla ha resistit les escomeses del seu rival i ha estat capaç de mantenir el 3 a 2 fins al xiulet final. D’aquesta manera encadena dues victòries seguides, compensant les derrotes contra el Perelló i el Catllar.

Els groc-i-negre tornaran a jugar aquest diumenge al camp del Racing Bonavista a partir de les 7 de la tarda. Aquest, i el duel davant el Vallmoll del pròxim dissabte 31 d’agost, serviran per mesurar l’estat de forma en el qual arriba l’equip a l’inici de lliga, tenint en compte que són dos rivals de la mateixa categoria.