Esports
Foto: Ajuntament de Vespella de Gaià
22 d'agost del 2019
Vespella de Gaià celebra l’XI Cursa i Marxa de Muntanya aquest dissabte 24 d’agost
Les inscripcions han finalitzat aquest dimecres 21 d’agost amb 41 participants a les curses infantils, 119 a la cursa d’adults i 128 a la caminada
La Cursa i Marxa de Muntanya de Vespella de Gaià arriba aquest dissabte 24 d’agost al municipi de l’interior del Baix Gaià, que enguany celebra l’onzena edició d’una proposta pensada per a tots els públics, petits i grans, corredors i caminants.

Les curses infantils per a nens i nenes de 3 a 12 anys donaran el tret de sortida a la jornada a partir de dos quarts de 7 de la tarda. A les 7 començarà la cursa per adults, i un minut després, la marxa/caminada per aquelles persones que prefereixen gaudir del recorregut més a poc a poc. La sortida i arribada serà en el mateix punt, Els Masos de Vespella.

Les inscripcions han finalitzat aquest dimecres 21 d’agost amb 41 participants a les curses infantils, 119 a la cursa d’adults i 128 a la caminada. Els segons i els tercers realitzaran un recorregut de 12,4 quilòmetres i un desnivell positiu de 68,143.

L’organització, a càrrec de l’Ajuntament de Vespella de Gaià i Crono Athletic Events, regalarà als infants una bossa del corredors amb gym sac i un tiquet per a la botifarrada posterior a les curses, mentre que als més grans els entregarà una bossa amb samarreta tècnica, botifarrada i un 2x1 en l’spa de la Pineda.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla