27 d'agost del 2019
Els Atletes d’Altafulla reprenen la seva activitat en la Lliga Trail TGN Nord amb una bona actuació a l’exigent Filirun del Vendrell
Núria Pagès i Sara Garcia assoleixen la primera posició en la categoria Veterana i Màster, respectivament
Poc menys d’un mes després, els Atletes d’Altafulla van reprendre la seva activitat en la Lliga Trail TGN Nord participant en la sempre exigent Filirun del Vendrell, la dotzena prova de la competició que va tenir lloc el passat dissabte a la capital del Baix Penedès.

Les vacances van minvar els efectius de l’entitat altafullenca, que només va portar cinc corredors a la cita. No obstant això, amb aquesta xifra van obtenir la primera posició per equips.

A escala individual, cal destacar que Núria Pagès i Sara Garcia van ser primera veterana i primera màster, respectivament. Pagès va fer 89a amb un temps d’1 hora, 59 minuts i 33 segons, mentre que Garcia va quedar 125a amb una marca de 2 hores, 15 minuts i 54 segons.

Jordi Sedo van creuar la línia de meta de la mà de Garcia, fent 126è amb 02:15:55. Per la seva part, Jesús Archidona i Miquel Sánchez van fer el mateix, quedant 153è i 154è amb una marca de 02:48:17 i 02:48:18, respectivament.

La següent prova de la Lliga Trail TGN Nord serà la Cursa Trail Serra del Montsant, que se celebrarà el dissabte 19 d’octubre. Per tant, la competició fa una aturada important abans d’afrontar el tram final amb les últimes cinc curses que pràcticament aniran de la mà.