Esports
Foto: Gemma Maymó
06 de setembre del 2019
La Tirada al Plat arriba a una nova edició aquest cap de setmana amb el format de 25 plats
La Societat de Caçadors la Coma farà una prova pilot de cara a les futures edicions després que molts participants els haguessin demanat passar dels 15 als 25 plats
La Tirada al Plat que organitza la Societat de Caçadors La Coma s’ha convertit en un dels actes tradicionals de la Festa Major Petita d’Altafulla, com així reconeixen els aficionats que practiquen aquest esport a la contornada. Com és habitual, la proposta es dividirà en dues jornades, una per als tiradors locals i l’altre per a tots els tiradors.

La primera es realitzarà aquest dissabte 7 de setembre partir de les 9 del matí, mentre que a les 3 de la tarda es durà a terme la sessió d’entrenament per a tots els tiradors. El plat fort, però, serà el diumenge 8 de setembre amb la competició general que aglutinarà tant els tiradors altafullencs com els de la resta del territori. El responsable de la proposta, Raul Correa, ha reconegut que espera un alt índex de participants, sobretot pel que fa a la sessió dominical, la qual cosa ha de permetre repetir l’èxit de les edicions anteriors.

La novetat d’enguany ve marcada per l’augment dels plats, que passa de 15 a 25. Aquesta és una de les demandes que els participants havien fet a l’organització després que les competicions oficials ja haguessin experimentat aquest canvi des de fa algun temps. Raul Correa ha explicat que han acceptat la proposta “per veure si als tiradors de fora els agrada més”. Per tant, la d’enguany serà una prova pilot que pot tenir continuïtat en el futur.
Tall.RaulCorreaTirada25.060919

Els participants podran guanyar diferents premis en metàl·lic (250 euros, 150 euros i 100 euros), i premis materials com equipament de caça, pernils, carabina gamo, i altres. A més, tots rebran un premi segons l’ordre de la classificació i de les inscripcions.

El cost de les inscripcions és de 10 euros pels socis, i de 35 euros pels no socis de la Societat de Caçadors La Coma. El preu pels veterans és de 25 euros, i pels juniors i les dones és de 15 euros. Totes inclouen l’esmorzar.

La Tirada al plat d’Altafulla l’organitza l’armeria TIR-Sport, la Societat del Caçador bLa Coma, i l’armeria Ferré, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Raul Correa, responsable del concurs
Raul Correa, responsable del concurs
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com