Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
09 de setembre del 2019
El gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports obrirà tot el dia els dies feiners i els matins de dissabtes a partir d’aquest dilluns
La graella d’activitats començarà a ple rendiment a principis del mes d’octubre
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, va anunciar el passat divendres que el gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports estarà obert de 9 del matí a 10 de la nit, de dilluns a divendres; i de 9 del matí a 2 del migdia, tots els dissabtes.

El nou horari del gimnàs ha començat aquest dilluns 9 de setembre. Les persones que estiguin interessades en gaudir de la instal·lació i dels equipaments han de fer la seva inscripció al Registre Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Cal que presentin una fotografia mida carnet i omplin el formulari de domiciliació bancària que se’ls entregarà en les mateixes dependències municipals.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, ha explicat que aquesta mesura s’ha pres després de detectar “una mancança d’horaris en el gimnàs”, i que era una de les peticions que més reclamava la ciutadania. L’edil també ha avançat que “ara s’està treballant en la configuració de la graella d’activitats que es donarà a conèixer a partir del mes d’octubre”.

La quota d’abonament per tot el dia durant un mes és de 20 €. En cas de sol·licitar la baixa del servei caldrà presentar una instància a l’Ajuntament d’Altafulla abans del dia 25 del mes anterior al que es vol donar de baixa.
Àlex Cañas, regidor d'Esport
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com