Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
09 de setembre del 2019
El gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports obrirà tot el dia els dies feiners i els matins de dissabtes a partir d’aquest dilluns
La graella d’activitats començarà a ple rendiment a principis del mes d’octubre
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, va anunciar el passat divendres que el gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports estarà obert de 9 del matí a 10 de la nit, de dilluns a divendres; i de 9 del matí a 2 del migdia, tots els dissabtes.

El nou horari del gimnàs ha començat aquest dilluns 9 de setembre. Les persones que estiguin interessades en gaudir de la instal·lació i dels equipaments han de fer la seva inscripció al Registre Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Cal que presentin una fotografia mida carnet i omplin el formulari de domiciliació bancària que se’ls entregarà en les mateixes dependències municipals.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, ha explicat que aquesta mesura s’ha pres després de detectar “una mancança d’horaris en el gimnàs”, i que era una de les peticions que més reclamava la ciutadania. L’edil també ha avançat que “ara s’està treballant en la configuració de la graella d’activitats que es donarà a conèixer a partir del mes d’octubre”.

La quota d’abonament per tot el dia durant un mes és de 20 €. En cas de sol·licitar la baixa del servei caldrà presentar una instància a l’Ajuntament d’Altafulla abans del dia 25 del mes anterior al que es vol donar de baixa.
Àlex Cañas, regidor d'Esport
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla