10 de setembre del 2019
Edgar Samper priva el Roda de Barà de sumar la primera victòria del curs (2-2)
La Riera cau contra l’Alcover (1-2) amb un jugador menys i el Torredembarra fa el mateix contra el Llorenç de Jordi Castro (0-1)
L’Atlètic Roda de Barà va iniciar la nova temporada amb un empat a dos davant el CE Perelló en el duel que es va disputar el passat dissabte 7 de setembre al Camp de Futbol Municipal de Roda de Berà.

L’equip de Dani Sereno, que va utilitzar un onze molt semblant al de la temporada passada amb alguns reforços va començar per darrere en el marcador després d’encaixar el 0 a 1 d’Edgar Samper en el minut 11. Precisament, una de les noves incorporacions, l’exjugador del Vendrell, Xavi Moreno, va ser l’encarregat de restaurar les taules en el 19’.

Tot just començar la segona part, José Manuel Fernández va culminar la remuntada amb el 2 a 1, un avantatge que l’equip rodenc no va ser capaç de mantenir després que el mateix Samper marqués el 2 a 2 definitiu en el 69’. Malgrat que ambdós equips van cercar el gol de la victòria, el marcador ja no patiria cap més canvi.

L’empat fa que el Roda de Barà arranqui 7è amb 1 punt, just per darrere del Perelló. El Gandesa, el Montblanc, l’Ulldecona i la Sénia van ser els únics equips que van estrenar-se amb una victòria, sent el conjunt gandesà el primer líder per la diferència de gols.

A Tercera Catalana, la Riera i el Torredembarra van debutar amb una derrota davant l’Alcover i el Llorenç en la jornada dominical del cap de setmana. Els rierencs també van començar per darrere en l’electrònic amb el gol del visitant Josep Oriol Menor en el minut 6. L’exaltafullenc Alberto Romeu Nieto faria l’empat deu minuts després, però els de l’Alt Camp es tornarien a avançar en el 60’. Poc després, Rubén González va ser expulsat amb vermella directa i això va minvar les opcions de l’equip d’Iñaki Pérez i Albert Jansà, que ja no seria capaç de reaccionar.

Quant al conjunt torrenc, va caure amb el solitari gol de Cristian Martínez, des del punt de penal, en el minut 13. L’equip de Jordi Castro va quedar-se amb un jugador menys en el 66’ per l’expulsió d’Alberto Tavira, però això no va ser suficient perquè els del Baix Gaià aconseguissin, com a mínim, un empat.