10 de setembre del 2019
El quartet de Torredembarra es penja la medalla de bronze en la Superfinal de l’Euro Beach Soccer League
El combinat nacional ja pensa en els Jocs Mundials de la Platja que es disputaran a Qatar del 12 al 16 d’octubre
Llorenç Gómez, Eduard Suárez, Adrián Frutos i José Arias van aconseguir la medalla de bronze en la Superfinal de l’Euro Beach Soccer League després de vèncer a Itàlia per 4 gols a 1 en el duel decisiu pel tercer lloc, que es va disputar el passat diumenge en el darrer dia de competició a Figueria Da Foz.

El torrenc Adrián Frutos va obrir el camí cap a la victòria amb l’1 a 0 en l’equador de la primera part. Poc després, però ja en la segona, els italians restaurarien l’empat amb un gol en pròpia porteria de David Ardil. El combinat nacional es tornaria a posar per davant amb un gol d’Antonio en el darrer minut, i a partir d’aquí controlaria el duel fins al final. El mateix Antonio i Chicky certificarien la victòria amb el tercer i el quart gol, respectivament.

D’aquesta manera, l’equip de Joaquín Alonso va acomiadar-se d’una competició en la qual només va fallar contra Rússia (6-7) en la segona jornada de la fase de grups. En la primera va vèncer a Suïssa remuntant un 6 a 1, per acabar guanyant per 9 a 8, i en la tercera va fer el mateix contra Bielorússia amb un marcador més curt de 3 a 2.

Adrián Frutos, jugador de la Selecció Espanyola, ha lamentat que l’equip no pogués superar a Rússia després de controlar gairebé tot el partit, excepte l’últim quart. El torrenc afrontava la cita amb preocupació després de quedar-se fora del Mundial, però finalment ha quedat satisfet pel rendiment col·lectiu i individual.

La pròxima cita del combinat nacional serà el triangular que disputarà al Japó a finals de setembre per preparar els Jocs Mundials de la Platja, que tindran lloc a Qatar del 12 al 16 d’octubre. Al país asiàtic s’enfrontarà a Tahití i l’amfitrió, el Japó.

D’altra banda, cal destacar el debut d’Eliott Mounoud amb la samarreta de l’equip suís. Després de diversos anys lluitant per obtenir la nacionalitat espanyola, finalment va decidir defensar els colors del seu país d’origen.

Tot i acabar la fase de grups amb tres derrotes, el torrenc va demostrar que pot ser important per al seu equip després de lluir un dels seus punts forts, els llançaments de mitja distància. I és que contra Espanya va marcar dos gols amb els quals es va estrenar com a golejador internacional.