16 de setembre del 2019
Kader Sahraoui sentencia el Roda de Barà a Amposta (3-1)
El Torredembarra enceta el caseller de victòries golejant el Constantí (0-3) i la Riera cau golejada al camp de la Bisbalenca (4-1)
L’Atlètic Roda de Barà ha consumat la primera derrota de la temporada al Grup 6 de Segona Catalana després de caure en la seva visita a l’Amposta per 3 gols a 1. El davanter Kader Sahraoui ha estat el gran jugador del partit amb una tripleta que ha permès el conjunt local assegurar-se els 3 punts.

Després d’una primera part sense gols, el duel s’ha inclinat en l’inici de la segona amb els dos primers gols de Sahraoui en el 49’ i el 50’, dos cops seguits que han posat als de la capital del Montsià amb un avantatge força important. Tot i això, els rodencs han aconseguit reduir la diferència en el 76’ amb el gol d’Iker Latre, un gol que els hagués fet entrar de ple en la disputa pels punts de no haver estat perquè el gran protagonista de la tarda, Kader Sahraoui, ha marcat el seu tercer i darrer gol un minut després.

L’equip de Dani Sereno acaba la jornada en la 15a posició amb 1 punt de 6 possibles. El cap de setmana que ve intentarà augmentar el seu bagatge contra la UE Rapitenca, en el duel que es disputarà a Roda de Berà el dissabte 21 de setembre a les 7 de la tarda.

Pel que fa als representants de Tercera Catalana, una de cal i una d’arena, més enllà de la derrota de l’Altafulla davant el Valls. La nota positiva de la jornada ha estat la victòria del Torredembarra al camp del Constantí per 0 a 3 amb els gols de Guillermo Montserrat (18’), Gerard Marsal (52’) i Xavier Fernández (89’). L’expulsió del local Álex Gómez en el 64’ ha facilitat les coses al quadre torrenc, tot i que llavors ja tenia dos gols d’avantatge.

Guillermo Montserrat, un dels golejadors del duel, ha explicat que l’equip es va sentir molt còmode des del principi, i que després del primer gol tot va anar rodat. Tanmateix, ha destacat el bon treball defensiu per combatre les escomeses del rival en el tram final.

Per la seva part, la Riera ha caigut golejada al camp de la Joventut Bisbalenca per 4 gols a 1. Els bisbalencs s’han avançat amb el gol de Jordi Cruz en el 24. Ja en la segona part, Sergi Romeu ha fet el segon en el 59’ amb el qual encarrilaven el matx. En la recta final, Pau Miró i Romeu, novament, han posat el 4 a 0 en el marcador. David Blasco, des del punt de penal, ha marcat el gol de l’honor dels del Baix Gaià en el 86’.

Amb tot, la Torre se situa amb 3 punts, mentre que la Riera és 16à sense haver estrenat el seu caseller. El pròxim diumenge rebran l’Atlètic Camp Clar (16.30h) i el Llorenç (12.00h), respectivament.