23 de setembre del 2019
El Catllar suma un punt molt valuós a Viladecans (2-2)
Ignasi Abelló i Erik González han estat els golejadors del conjunt catllarenc, que ha protestat el penal que ha suposat l’empat definitiu
El CE El Catllar ha aconseguit mantenir la seva imbatibilitat en l’inici de lliga a Primera Catalana en les dues visites seguides que ha hagut d’afrontar en els últims 15 dies. Si en la primera va igualar un 2 a 0 davant la UE Valls, en aquesta segona ha assolit un empat a dos al camp del Viladecans, un ferm candidat a estar en les places capdavanteres després de fer quart la temporada passada.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, ha valorat l’empat com un resultat positiu gràcies “al treball i l’empenta de tot l’equip” davant un dels rivals a batre aquesta temporada. El més important, però, és que els jugadors estan demostrant que poden competir contra tots els rivals de la categoria.

entaran per només haver sumat un punt en un partit en el qual s’han posat dues vegades per davant. El primer avantatge l’ha aconseguit Ignasi Abelló en el minut 12, tot i que els locals només tardarien tres minuts a respondre amb la diana d’Albert Lara.

El segon gol dels del Baix Gaià arribaria en el minut 22, quan Erik González ha superat Santiago Pérez per fer el seu primer gol en competició oficial amb la samarreta groga. Aquesta vegada, el Viladecans ha fet l’empat en l’equador de la segona part, amb un penal transformat per Favio Julián Osorio en el minut 64, un penal protestat pels visitants perquè Marc Tarragón, l’infractor de la pena màxima, ha assegurat que la pilota li ha tocat a la cara i no al braç.

En el tram final, els locals han protagonitzat diverses arribades a la porteria de José Luis Ruiz, però cap d’elles ha tingut èxit. L’àrbitre ha anul·lat un gol al Catllar quan faltaven 10 minuts, mentre que el travesser ha evitat que marxés sense cap punt del sud del Baix Llobregat.
Àlex González ha tornat a remarcar que el més important “era demostrar que podem competir” en aquest inici de lliga tan difícil que està tenint amb les dues visites seguides. L’objectiu en la pròxima jornada es ratificar les bones sensacions que està oferint en el retorn a la màxima categoria del futbol català.

L’empat fa que el Catllar descendeixi dues posicions i acabi 6è amb 5 punts, els mateixos que un Martorell que té tot just per darrere i que el visita el pròxim diumenge 29 de setembre (12.00 h). Els grocs buscaran fer bo els dos empats seguits a domicili amb la segona victòria de la temporada.