24 de setembre del 2019
Les inscripcions per a la Cursa de Tardor de l'1 de novembre avancen a bon ritme
El cost de la inscripció és de 12 euros fins al diumenge 20 d’octubre i de 15 euros des del 21 al dia de la cursa
Com és habitual, les inscripcions per a la 5a Cursa de Tardor que tindrà lloc el pròxim 1 de novembre van a bon ritme, un ritme lent però constant com el que hauria d’utilitzar qualsevol persona que s’iniciés al trail en aquesta prova que organitzen els Atletes d’Altafulla. Guillermo Alonso, un dels responsables de la prova, ha destacat que la tendència és la mateixa que en les edicions anteriors i també ha recordat que l’objectiu “és treballar perquè hi hagi un nombre equitatiu d’homes i dones”.

Cal recordar que el preu de les inscripcions és de 12 euros fins al diumenge 20 d’octubre, mentre que a partir del 21 i fins al dia de la cursa el cost augmentarà fins als 15 euros. Per tant, tots aquells que estiguin interessats a participar, encara tenen 26 dies per aprofitar el preu reduït. La prova, això sí, està limitada a 300 corredors, que obtindran una bossa amb la samarreta commemorativa de la cursa, el tiquet per a la botifarrada i un 2x1 en aquum.

Com ja va succeir en les dues edicions anteriors, la prova tornarà a ser puntuable per a la Lliga Trail TGN Nord, una competició especial pels Atletes d’Altafulla. No en va, en el 2018 van proclamar-se campions de la classificació per equips, i enguany van pel camí de reeditar el títol.
Un altre punt que es manté és que 1 euro de cada inscripció anirà destinat a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (ANINATH), per la qual també es pot fer una aportació voluntària de 10 euros amb la compra del dorsal 0.

La Cursa de Tardor d’Altafulla és una cursa de muntanya de poca dificultat tècnica i molt poc desnivell, ideal per iniciar-se a les curses de trail, o per fer un bon temps, en el cas dels corredors més experimentats.
El recorregut, de 10 km de distància, transcorre per llocs emblemàtics del municipi com ara la desembocadura del Gaià, el castell de Tamarit, la platja, els espais protegits de la llera del Gaià, o els boscos de la Muntanya de Sant Antoni.

Les inscripcions i els donatius es poden fer al web www.athleticevents.com. La Cursa de Tardor està organitzada pels Atletes d’Altafulla amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.