27 de setembre del 2019
El Creixell tastarà la duresa del camp del Vilabella a la cerca del primer triomf
Els del Baix Gaià esperen ratificar les bones sensacions que van oferir en el debut contra el Banyeres tot i la derrota
El del Vilabella és un dels pocs camps de terra que queden al Camp de Tarragona després que alguns equips com el Vallmoll i l’Espluga de Francolí s’hagin sumat a la llista d’equips que disposen de gespa artificial. La UE Creixell, que fa diversos anys que també va decidir a fer el pas cap a la modernitat, haurà de fer front a aquesta circumstància per aconseguir la primera victòria del curs en el duel corresponent a la segona jornada de lliga.

Els creixellencs van caure en la primera jornada contra un altre dels favorits, el CF Banyers (2-1), però van realitzar una actuació força convincent que convida a l’optimisme en la temporada de la seva reaparició. Ara, però, han de ser els resultats els que ratifiquin, o no, les bones sensacions amb les quals van sortir els jugadors de David Alamillo.

Per la seva part, el Vilabella també cercarà el mateix objectiu després d’haver sumat un punt al camp del filial del Constantí. Els de l’Alt Camp es van posar per davant amb el gol de Joan Sanahuja, que acabaria fent l’empat a dos després que els locals capgiressin el marcador en l’inici de la segona part.

El Creixell haurà de vigilar de ben a prop a Sanahuja, no en va ser el màxim golejador del Vilabella el curs anterior amb 11 gols, dos més que Pau Gené, que també continua a la plantilla. Ambdós van ser dos dels responsables que el conjunt blanc-i-vermell firmés una meritòria quarta posició en la temporada de la seva reaparició.

El partit es disputarà aquest dissabte, a un quart de 5 de la tarda, al Camp de Futbol Municipal de Vilabella.