Esports
Foto: Jocs Mediterranis Tarragona 2017
16 d'abril del 2015
En marxa els tallers sectorials de la taula estratègica del llegat de Tarragona 2017
Entre avui i demà tindran lloc tres sessions des dels àmbits de l’economia i l’ocupació, la cultura i l’esport
L’Espai Tabacalera acull avui dijous i demà divendres tres tallers sectorials de la ‘Taula estratègica per a la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017’, que es va posar en marxa el mes passat.
Un projecte promogut des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017.

L’objectiu és crear un espai de reflexió i definició de l’estratègia de llegat dels Jocs, basat en la cooperació i la innovació, que aplegarà les entitats públiques i privades del territori. Aquesta Taula Estratègica facilitarà el treball col·laboratiu per identificar i definir els reptes i oportunitats al voltant de l’esdeveniment, amb un enfocament en el desenvolupament econòmic i ocupacional, i impulsar projectes estratègics per assolir aquests reptes.

Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

Durant els tallers, els assistents treballaran, a partir d’una metodologia participativa i de generació d’idees, quines són les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces en cadascuna de les línies d’actuació que s’han definit en l’informe ‘La Visió del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017’. Hi formaran part representants tant d’empreses i entitats privades com d’entitats i d’administracions públiques de Tarragona i els municipis seu dels Jocs.

Dijous es duran a terme el Taller sectorial 'Reptes de Llegat en Economia i Ocupació' i el Taller sectorial 'Reptes de Llegat en Cultura i Comunitat'; i divendres tindrà lloc el Taller sectorial 'Reptes del Llegat Esportiu'.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla