Esports
Foto: Jocs Mediterranis Tarragona 2017
16 d'abril del 2015
En marxa els tallers sectorials de la taula estratègica del llegat de Tarragona 2017
Entre avui i demà tindran lloc tres sessions des dels àmbits de l’economia i l’ocupació, la cultura i l’esport
L’Espai Tabacalera acull avui dijous i demà divendres tres tallers sectorials de la ‘Taula estratègica per a la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017’, que es va posar en marxa el mes passat.
Un projecte promogut des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017.

L’objectiu és crear un espai de reflexió i definició de l’estratègia de llegat dels Jocs, basat en la cooperació i la innovació, que aplegarà les entitats públiques i privades del territori. Aquesta Taula Estratègica facilitarà el treball col·laboratiu per identificar i definir els reptes i oportunitats al voltant de l’esdeveniment, amb un enfocament en el desenvolupament econòmic i ocupacional, i impulsar projectes estratègics per assolir aquests reptes.

Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

Durant els tallers, els assistents treballaran, a partir d’una metodologia participativa i de generació d’idees, quines són les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces en cadascuna de les línies d’actuació que s’han definit en l’informe ‘La Visió del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017’. Hi formaran part representants tant d’empreses i entitats privades com d’entitats i d’administracions públiques de Tarragona i els municipis seu dels Jocs.

Dijous es duran a terme el Taller sectorial 'Reptes de Llegat en Economia i Ocupació' i el Taller sectorial 'Reptes de Llegat en Cultura i Comunitat'; i divendres tindrà lloc el Taller sectorial 'Reptes del Llegat Esportiu'.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla