07 d'octubre del 2019
El Roda de Barà assalta el Josep Otero i aconsegueix una victòria de prestigi davant el Tortosa (2-3)
Xavi Moreno ha tornat a tenir un paper destacat amb els dos gols en l’inici del segon temps i se situa al capdavant de la taula de golejadors amb 5 dianes
Al Roda de Barà li va costar quatre jornades aconseguir la primera victòria del curs, i després de fer-ho al camp del Cambrils Unió sembla que ha obert la caixa de pandora. Així ho acredita la gran victòria que ha aconseguit aquest diumenge al feu d’un dels candidats a l’ascens a Primera, el Tortosa, on s’ha imposat per 2 a 3.

Els rodencs s’han avançat molt aviat, més concretament en el minut 3 amb el gol d’Iker Latre. El fet de colpejar en els compassos inicials del duel els ha permès jugar amb molta confiança en la resta del partit, com així ha reconegut Gerard Solé. Tot i això, els locals han empatat en el 32’ per mitjà de Samuel, que ha fet l’1 a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part, però, ha començat de la mateixa manera que en la primera. De fet, inclús millor, perquè Xavi Moreno ha anotat dos gols pràcticament seguits entre el 49’ i el 50’, que han permès l’equip de Dani Sereno escapar-se en el marcador amb un resultat d’1 a 3.

El Tortosa s’ha dedicat a cercar un gol que el situés novament dins de la disputa pels punts, i l’ha aconseguit quan només quedaven deu minuts gràcies a Cristian Díaz. El Roda ha jugat bé les seves cartes, i tot i l’expulsió de Marc Castro per doble amonestació en el 87’, ha defensat el seu avantatge i ha marxat cap al Baix Gaià amb una victòria importantíssima.

Solé també ha assegurat que l’equip estava convençut que els resultats acabarien arribant després d’unes primeres jornades en les quals havien fet mèrits suficients per guanyar algun partit.

Les dues victòries seguides l’han conduït fins a la 10a posició amb 7 punts, cinc per sobre del descens que marca el Cambrils Unió. Ara, l’assignatura que té pendent és la de guanyar a casa, fet al qual podrà posar remei el pròxim diumenge davant la Canonja.