08 d'octubre del 2019
Mario Martí guia el Torredembarra BC a la victòria davant el CB Cambrils (72-55)
Els torrencs han anat sempre per davant en el marcador i acaben la jornada segons per darrere d’un Bàsquet Teresianes amb millor balanç de puntuació
El Torredembarra BC ha aconseguit la segona victòria de la temporada, la primera al Pavelló Sant Jordi, al derrotar el Hyundai – CB Cambrils per 72 a 55. Mario Martí ha tornat a ser un dels jugadors que ha guiat el conjunt torrenc a la victòria amb 16 punts, dels quals 15 han estat des de la línia de 6,75.

Martí, però, no ha estat l’únic jugador que ha superat la barrera dels 10 punts perquè Marc Solé ha anotat 13, Manuel Torres 12 i David Martí 11. Tots ells s’han mostrat més efectius amb els tirs de dos i els tirs lliures.

L’efectivitat del col·lectiu ha fet que el Torredembarra hagi anat sempre per davant en el marcador, excepte en el primer minut després que el conjunt visitant hagi anotat la primera cistella del partit. Els torrencs han arribat al final del primer quart amb un marcador de 18 a 12, i al descans amb un avantatge de 40 a 30. Al final del tercer quart el marcador ha estat de 55 a 42, una tendència que han mantingut fins al final del partit.

Tot i aquesta victòria, l’equip de Carlos Molina i Sergio Galan cedeix la primera posició en benefici del Bàsquet Teresianes. Ambdós estan empatats a 4 punts, igual que amb el CB La Selva i el Reus Deportiu B, però l’equip tarragoní presenta un millor balanç de punts anotats i encaixats. Galan ha reconegut als micròfons d'Altafulla Ràdio que és una victòria important davant un rival que estarà en la part alta de la classificació aquesta campanya.

El pròxim dissabte (17.30 h), el Torredembarra BC visitarà, precisament, a un dels rivals amb els quals està empatat, el CB La Selva. El duel servirà per ratificar el bon inici de lliga que està realitzant i consolidar-se en la part alta de la classificació.