14 d'octubre del 2019
L’Altafulla torna a perdre dos punts davant l’Alcover en una segona part molt grisa (3-3)
Els groc-i-negre encaixen el gol de l’empat en el 88’ tot i tenir superioritat numèrica per l’expulsió del local Carlos Martínez
Per segona setmana consecutiva, el CE Altafulla s’ha hagut de conformar amb un punt en un partit que tenia molt costa avall després d’haver remuntat el gol inicial del CE Alcover per arribar al descans amb un marcador d’1 a 3.

El primer gol del partit l’ha anotat l’altafullenc Marc Calvo en la seva pròpia porteria en el minut 12. La reacció visitant no s’ha fet esperar, i en quatre minuts, Jairo Alexander ‘Mini’ ha restaurat les taules. Poc després, en el 27’, Achraf Maadi ha capgirat el marcador amb l’1 a 2.
Manuel Cobacho ha posat la cirereta al pastís a una bona primera part amb el tercer gol dels groc-i-negre quan només quedaven cinc minuts per al 45’. Com és habitual, Raúl Tudela ha aprofitat el descans per fer una modificació amb l’entrada de Pol Inglès per ‘Mini’. Més tard, en el 63’, Jorge Carmona ha entrat per Àlex Cañas.

Llavors, l’exjugador de la Selva del Camp, Òscar Ferraz, ha escurçat el marcador amb el segon gol de l’Alcover, que definitivament ha entrat en la lluita pels punts. Carlos Cuerda, que ha entrat per Manuel Cobacho, ha estat l’últim canvi d’un Altafulla que ha estat capaç de defensar el seu avantatge en els següents minuts.

La situació s’ha posat més favorable quan el blaugrana Carlos Martínez ha vist la segona targeta groga en el minut 80’, deixant l’Alcover amb deu jugadors. Malauradament, i tal com havia succeït contra l’Arboç el passat cap de setmana, els altafullencs han encaixat l’empat en el 88’ tot i tenir superioritat numèrica. El gol, per cert, l’ha marcat un clàssic, Eduard Feliu.

En el temps afegit, el groc-i-negre Dani Díaz ha estat expulsat amb vermella directa i serà baixa en el pròxim compromís contra la Joventut Bisbalenca, que tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre a les 17.00 h al Joan Pijuan. L’equip de Raúl Tudela arribarà a la cita sent 5è classificat amb 11 punts, mentre que l’equip bisbalenc ho farà com a 3r amb 13 unitats.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats