16 d'octubre del 2019
El Torredembarra cau a Alforja i suma la segona derrota en l’inici de lliga (3-1)
Els torrencs cauen a les places de descens, juntament amb el Valls i el Tortosa, abans de rebre l’Alcoletge
Al CFS Torredembarra li està costant més del que calia esperar adaptar-se a la Divisió d’Honor després de la seva aventura a la Tercera Divisió Nacional. El conjunt blanc-i-blau, que havia perdut en la jornada inaugural al Sant Jordi, ha fet el mateix en la seva visita a l’Alforja en el duel corresponent a la segona jornada.

Daniel Carrasco, tècnic del Torredembarra, ha destacat l’allau d’absències amb les quals contava per aquest partit per diferents motius. Això ha fet que l’equip es desfés físicament en la segona part i no pogués capgirar el marcador.

Els del Baix Camp s’han avançat amb el gol d’Ernest Queralt en el minut 4. Els torrencs han igualat en el 10’ per mitjà de Jeroni Rañé, però la igualada ha estat efímera perquè Sergi Escandell ha anotat el 2 a 1 tan sols un minut després. Ja en la segona part, Aaron Panduro ha sentenciat el partit amb el 3 a 1 definitiu en el 34’.

La derrota deixa el Torredembarra dins de les places de descens sense haver estrenat el seu caseller de punts, fet que intentarà revertir en la següent jornada davant l’Alcoletge. L’equip lleidatà, 4t classificat amb 4 punts, també aterra de Tercera Nacional i serà un rival molt complicat de batre. L’entrenador, Dani Carrasco, espera recuperar diversos jugadors que contribueixin a la primera victòria.

El partit es disputarà aquest dissabte, a les 19.30 h, al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra. El club celebrarà la presentació de totes les categories en els prolegòmens del duel i s’espera un gran ambient per animar el primer equip.