16 d'octubre del 2019
Els representants del Baix Gaià sucumbeixen en la segona jornada de lliga a Segona Divisió
La Pobla de Montornès és remuntada per la Pobla de Mafumet i el Roda de Berà debuta amb una derrota a la pista dels Pallaresos B
La segona jornada al Grup 12 de la Segona Divisió Catalana ha estat nefasta quant als representants del Baix Gaià. La Pobla de Montornès, el Roda de Berà i el filial del Catllar han protagonitzat el primer ple de derrotes de la temporada en un cap de setmana per oblidar.

Els poblencs han caigut en el duel contra l’altra Pobla del grup, la Pobla de Mafumet, en la seva estrena com a local. Tot i capgirar el gol inicial dels visitants, i situar-se dues vegades per davant amb el 3 a 1 (11’) i el 4 a 3 (21’), el triomf ha estat per al conjunt pobletà, que ha estat capaç de marcar sis gols en la segona part. Entremig, David Berber ha fet el 5 a 7 provisional en el 38’, perquè el resultat final ha estat de 5 a 9.

Arturo Tamurejo, entrenador de la Pobla, ha destacat la intensitat que l’equip ha demostrat en la primera part, però que per algun motiu ha desaparegut en la segona. En definitiva, el rival ha estat millor, ha sentenciat.

Per la seva part, el Roda de Berà ha debutat –va descansar en la primera jornada, amb una derrota a la pista de l’Inter Pallaresos B per 4 a 3. Els rodencs han anat sempre a remolc del seu contrincant, i cada vegada que escurçaven la diferència de dos gols, el rival la tornava a augmentar. Sergio Cidoncha i Rubén Olmo, en dues ocasions, han estat els golejadors.

Quant al filial del Catllar, ha caigut golejat a la pista de l’Huracans la Selva B. Els del Baix Gaià només han reaccionat quan el conjunt local s’ha pogut relaxar amb un 5 a 0 a favor. Daniel Villajos i Marc Ferré han maquillat el marcador en els últims 10 minuts.

Després d’aquests resultats, la Pobla és 7à amb 3 punts, i el Roda de Berà i el Catllar B són 10è i 12è, respectivament, sense cap punt. En la tercera jornada, els dos primers s’enfronten en el primer derbi del Baix Gaià al Pavelló de Roda de Berà, mentre que el filial catllarenc descansa.

El duel es juga aquest dissabte a les 21.00 h.