28 d'octubre del 2019
L’Altafulla recupera la confiança golejant el Llorenç al Ramon Sicart (1-4)
El cadet Hugo Fanjul debuta complint els 90 minuts amb bona nota i el juvenil Ismael El Hamdouni s’estrena com a golejador amb el primer equip per arrodonir el triomf
El CE Altafulla s’ha retrobat amb la victòria, i ho ha fet de la millor manera possible i en un dels escenaris més reputats del Grup 3 de Tercera Catalana com és el Municipal Ramon Sicart, feu del CF Llorenç. Els groc-i-negre s’han refet d’algunes baixes importants, realitzant un partit que frega l’excel·lent des del xiulet inicial fins al xiulet final.

L’absència de Gerard Colomé, Dani Díaz i Vicente Sánchez, ha obligat a Raúl Tudela i Jordi Araus ha prendre diverses decisions d’impacte com la de situar a Àlex Cañas en l’eix de la defensa de tres centrals. L’11’ ha jugat al costat de Marc Calvo i d’Hugo Fanjul, cadet de segon any que ha debutat amb el primer equip completant els 90 minuts a un bon nivell.

L’equip s’ha sentit molt còmode des del primer minut. De fet, s’ha avançat en el minut 11 amb un remat creuat de Manu Cobacho des de dins de l’àrea. En els següents minuts ha perdonat diverses ocasions per fer el segon, i això ho ha aprofitat el Llorenç per empatar en un contraatac definit per Zaka Meftah (33’) en el primer pal. Javier Queralt, que havia realitzat dues intervencions de mèrit prèviament, no ha pogut refusar el remat de l’exdavanter del Vendrell.

L’Altafulla ha encaixat bé l’1 a 1 i ha seguit amb el seu plantejament, la qual cosa li ha permès tornar a avançar-se en el 39’. Adrià Martí també ha rebut la pilota dins de l’àrea, i ha superat la sortida de Carlos López per fer l’1 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat de la millor manera possible. Àlex Cañas ha servit la pilota en una falta lateral des de la banda dreta, que el jugador del Llorenç, Andrés Gil, ha introduït en la seva pròpia porteria. El tercer gol ha donat tranquil·litat a un Altafulla que aquesta vegada sí que ha sabut administrar l’avantatge de dos gols.

Javier Queralt s’ha tornat a lluir en dues accions que han evitat que l’equip de Jordi Castro entrés novament en el partit. Ja en el temps afegit, el local Adrián Repiso ha vist la segona targeta groga mentre que Ismael El Hamdouni ha arrodonit la victòria estrenant-se com a golejador del primer equip per fer l’1 a 4.

Genís Cañas, jugador de l’Altafulla, ha explicat que el marcador final és contundent i merescut pels mèrits que ha fet l’equip durant els 90 minuts. Tanmateix ha reconegut que la victòria ha de servir per recuperar la confiança perduda en els dos últims duels, fet que s’ha de reflectir en les pròximes jornades.

L’Altafulla se situa 5è amb 14 punts. Per davant té l’Arboç, que és 4t amb 16, el Segur i el Calafell, que són tercer i segon, respectivament, amb 17 punts, i l’Atlètic Valls, líder destacat amb 21. Cal recordar que l’equip altafullenc té un partit menys respecte a tots ells, el partit ajornat contra la Bisbalenca que encara no té data.

El pròxim dissabte, a les 16.30 h, rebrà el CE Constantí al Joan Pijuan, un rival situat a la zona mitjana baixa de la classificació.