29 d'octubre del 2019
El Torredembarra BC pateix però s’endú la victòria davant el CB Valls (59-62)
Els torrencs se situen segons tot just abans de rebre el líder intractable de la Tercera Masculina, el Bàsquet Teresianes
El Torredembarra BC ja és segon després d’assaltar la pista d’un CB Valls que, tot i estar a la part baixa de la taula, ha venut molt cara la seva pell com així ho reflecteix el 59 a 62 que anunciava el marcador al final del partit. La derrota del CB La Selva contra l’AE Claret (68-79) ha impulsat els torrencs per situar-se únicament per darrere del Bàsquet Teresianes, que segueix intractable amb cinc victòries de cinc possibles.

Els del Baix Gaià han dominat la primera part, imposant-se per 9 a 19 en el primer quart i per 10 a 20 en el segon. Després del descans, els locals s’han refet amb un parcial de 25 a 7 en el tercer set que deixava el marcador en 44 a 45 abans del darrer quart. L’equip de Carlos Molina i Sergio Galán s’ha refet i ha superat per dos punts al conjunt vallenc (15-17) per endur-se el triomf cap a casa.

Quant als líders anotats, Francisco Javier Martín i Nicolás Moretti han fet 12 punts cadascun, mentre que Ivan Gomariz n’ha anotat 11. Cal destacar l’encert del col·lectiu en les cistelles de dos, perquè l’únic que s’ha atrevit des de la línia de 6,75 h estat Martín, qui ha anotat els dos únics triples que ha intentat.

Marc Solé, capità del Torredembarra, ha destacat la duresa de jugar en una pista com la del Valls. Tot i el patiment final, ha reconegut que la victòria és merescuda pel gran treball de l’equip en els 40 minuts.

El Torredembarra té ara el repte d’assaltar el lideratge en el pròxim compromís al Pavelló Sant Jordi, on aterra ni més ni menys que el líder, el Bàsquet Teresianes. Per tant, els torrencs tenen un repte majúscul entre mans perquè el seu contrincant encara no coneix la derrota.

El partit tindrà lloc aquest dissabte, a les 18.00 h.