30 d'octubre del 2019
El Catllar passa per sobre del Castellvell del Camp (4-1)
Els catllarencs disputen aquest dijous el duel ajornat de la tercera jornada a la pista de la JE Riba-Roja
El Catllar Atlètic ha tornat a la competició dues setmanes després, i ho ha fet amb una gran victòria davant el Castellvell del Camp al Pavelló Municipal d’Altafulla.

Els catllarencs han decidit el triomf en la segona part, perquè la igualtat d’ambdós equips ha fet que el primer acabés sense gols. Miquel Padrell i Víctor Escobar han marcat dos gols pràcticament seguits en el 27’ i 28’, mentre que Eric Tomàs ha fet el tercer en el 32’. Ja en l’últim minut de joc, Padrell ha fet el quart, i el visitant Conrad Solanes ha tingut temps d’anotar el gol de l’honor.

Carlos Altes, tècnic del Catllar, ha valorat molt positivament el triomf perquè és una mostra del creixement que està patint l’equip.

L’equip de Carlos Altes se situa 7è amb 6 punts, tot i que té un partit menys que la majoria de rivals. Un partit, que per cert, disputa aquest dijous a la pista de la JE Riba-Roja, un equip que ve de caure per 11 a 3 davant el Mora d’Ebre CFS.

Pel que fa a la Copa Tarragona, el Catllar debutarà davant el CFS Morell aquest dissabte a les 18.00 h. Els del Baix Gaià cercaran la classificació a la següent eliminatòria actuant de visitant davant l’equip que milita a Segona Divisió.