30 d'octubre del 2019
El Roda assalta la pista del Vendrell en un partit de màxima igualtat (2-3)
La Pobla salva un punt en un duel èpic contra el Vila-rodona B en el qual ha hagut de remuntar un 0 a 2 i un 3 a 5
El CFS Roda de Berà s’han imposat a l’EFS Vendrell en un dels grans partits del cap de setmana a Segona Divisió. José Manuel Morales i Gerard Marquina han donat avantatge al conjunt del Baix Gaià, però Miguel Molina ha fet l’1 a 2 abans del descans. Ian Aros ha marcat el tercer a l’equador del segon temps, mentre que Jonatan Atienza ha posat emoció als darrers set minuts amb el 2 a 3 definitiu.

La Pobla ha tingut un partit més difícil contra el Vila-rodona B. L’equip d’Arturo Tamurejo ha capgirat un 0 a 2 amb la dobleta de Roger Pujol i un gol de Maximiliano entre el primer temps i l’inici del segon. Els de l’Alt Camp s’han tornat a posar per davant i han arribat als últims deu minuts amb un 3 a 5. Els poblencs no s’han donat per vençuts i han salvat un punt gràcies a les dianes de David Berber, de penal, i Mario Bermudez.

Pel que fa al filial del Catllar, ha caigut golejat a la pista del Pallaresos B per 9 gols a 1. Gerard Jové ha marcat l’únic gol dels del Baix Gaià per fer el 4 a 1 que encara els donava una mínima esperança que finalment ha quedat en res.

En la classificació, el Roda de Berà se situa 5è amb 6 punts, la Pobla 9a amb 4 punts, i el Catllar B 11è amb 0.

Tots tres disputen la Copa Tarragona aquest cap de setmana. Els rodencs tenen derbi davant el CFS Torredembarra (diumenge 12.00 h), mentre que la Pobla rep el Miami FC el diumenge a les 18.00 h, i els catllarencs fan el mateix amb el primer equip de l’Inter Pallaresos el dissabte a les 16.30 h.