Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
31 d'octubre del 2019
Tot a punt per a la 5a Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla
La cita torna a tenir un vessant solidari i 1 € de cada inscripció va destinat a l’Associació ANiNATH, d’infants amb trasplantament hepàtic
Un any més, i ja van cinc seguits, els Atletes d’Altafulla ho tenen tot a punt per celebrar aquest divendres 1 de novembre una de les cites esportives més importants en el calendari anual del municipi, la Cursa de Tardor. Les inscripcions estan pràcticament exhaurides, i les poques que queden es posaran a la venda el mateix dia de la prova.

Jordi Ribé, responsable de l’organització, ha destacat la il·lusió que hi ha a l’entitat de cara a la cinquena edició de la Cursa de Tardor. Tanmateix, ha assegurat que el circuit està en les millors condicions possibles, tot i els xàfecs de la setmana passada.

La prova començarà a les 10 del matí al Camí de l’Ermita, al costat del Castell d’Altafulla i finalitzarà a l’Ermita de Sant Antoni. Els participants poden recollir el seu dorsal i la seva samarreta a la botiga d’Athletic Events (Tarragona) aquest dijous, de 17.15 h a 19.30 h. El divendres ho podran fer a la zona de sortida fins a les 09.30 h.

La Cursa de Tardor es tracta d’una cursa de muntanya de 10 kilòmetres de distància i de poca dificultat tècnica i molt poc desnivell, ideal per iniciar-se a les curses de trail, o per fer un bon temps, en el cas dels corredors més experimentats. A més, torna a ser una de les proves puntuables de la Lliga Trail TGN Nord, la qual cosa li dona més color i competitivitat, com ha reconegut Jordi Ribé.

Una vegada finalitzi la prova, els participants podran recuperar forces amb la botifarra, la fruita i les begudes que repartirà l’organització a l’Ermita de Sant Antoni. Tot seguit, es durà a terme l’entrega de premis de cada categoria, tant en la modalitat masculina com en la femenina.

Cal destacar que la cursa també tornarà a esdevenir un gest de solidaritat perquè es donarà 1 euro de cada inscripció a l’Associació ANiNATH, d’infants amb trasplantament hepàtic. Jordi Ribé ha explicat que a banda de les malalties importants també “hi ha altres necessitats que no són tan vistoses” i necessiten l’ajuda de la societat.

La Cursa de Tardor d’aquest divendres 1 de novembre està organitzada pels Atletes d’Altafulla i Athletic Events, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Jordi Ribé, responsable de l'organització
Jordi Ribé, responsable de l'organització
Jordi Ribé, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla