04 de novembre del 2019
La Montañesa no dona lloc a la sorpresa i condemna al Catllar a la cinquena derrota (4-0)
Els del Baix Gaià tonen a pagar car la manca d’encert de cara a la porteria contrària tot i que l’equip barceloní ha estat millor en el global del partit
El CE El Catllar tenia un repte molt difícil aquest diumenge com era sortir indemne del Nou Barris, feu d’una Montañesa que camina amb pas ferm per recuperar la seva plaça a Tercera Divisió. L’equip catllarenc ha tingut les seves opcions, però l’encert de cara al gol de l’equip local s’ha imposat en el duel de la 9a jornada del Grup 2 de Primera Catalana.

Els del Baix Gaià han quallat una bona actuació, tenint en compte l’entitat del rival que tenien davant. Tot i fer una bona primera part, els locals s’han avançat abans del descans amb el gol de Pedro Garcia (41’). En l’inici del segon temps, han tingut diverses ocasions per empatar, però la relació amb el gol segueix estancada i no les han pogut materialitzar.

Brian Canalejo, en el 69’, sí que ha encertat per batre a Josep Campanera i fer el 2 a 0 que ha ensorrat els ànims del Catllar. Així ho ha reconegut l’entrenador Àlex González, qui ha tornat a remarcar la manca d’encert de cara a la porteria contrària, tot i que en aquesta ocasió el rival sí que ha estat millor en el global del partit.

Tres minuts després del 2 a 0, Sergi Arimany ha fet el tercer. I ja en la recta final, Aleix Segura ha completat el marcador amb el 4 a 0 definitiu que deixa al Catllar dins del descens amb 5 punts. La permanència està a quatre punts, i una victòria en la propera jornada davant l’Atlètic Sant Just canviaria la perspectiva de cara al futur.