06 de novembre del 2019
La Pobla deixa escapar un avantatge de dos gols contra el Miami i s’acomiada de la Copa (5-6)
Els jugadors d’Arturo Tamurejo afronten el retorna la competició domèstica amb el derbi contra el filial del Catllar Atlètic aquest dissabte
El CFS La Pobla de Montornès s’ha acomiadat de la Copa Tarragona després de caure per 5 a 6 davant el Miami Platja en un partit que tenia molt costa avall quan només quedaven cinc minuts per arribar al final amb un marcador de 5 a 3. L’entrenador, Arturo Tamurejo, però, extreu conclusions molt positives quant al joc i a la cohesió del grup.

La tripleta del visitant Daniel Ángel Rivas ha deixat sense efecte la dobleta de Roger Pujol i els gols de Maximiliano, Jonathan Fernández i David Berber, amb els quals l’equip del Baix Gaià havia anat sempre per davant del seu oponent en els 35 minuts anteriors.

Arturo Tamurejo ha agraït a l’afició que els ha animat durant el partit i que a poc a poc va omplint el Pavelló Municipal de la Pobla. En aquest sentit, remarca que l’objectiu és que els pares dels jugadors i jugadores de la pedrera se sentin orgullosos del primer equip.

La Pobla afronta ara el retorna la competició domèstica amb el derbi contra el filial del Catllar Atlètic. El seu objectiu és guanyar per fer bo el punt obtingut davant el Vila-rodona B i escalar algunes posicions a la taula.

Els poblencs, però, s’hauran d’adaptar a la pista de ciment de l’IES L’Agulla Escoles Velles, l’escenari on juga el filial del Catllar els seus partits com a local, i a la meteorologia. Tamurejo assegura que l’equip arriba amb confiança a la cita.

El derbi entre el Catllar Atlètic B i la Pobla de Montornès obrirà la cinquena jornada de Segona Divisió el dissabte a les 16.00 h.