12 de novembre del 2019
El Roda de Barà s’enfonsa a la segona part i cau davant la Sénia (3-5)
Cinc minuts fatídics condemnen l’equip de Dani Sereno després d’haver remuntat el gol inicial dels visitants en el primer temps
L’Atlètic Roda de Barà continuarà una setmana més sense saber què és guanyar a casa aquesta temporada després de caure davant el CF La Sénia per 3 gols a 5. Els rodencs s’han desfet en la segona part, i això ha permès que el líder hagi sumat tres punts més en el seu caseller per seguir per davant de la Rapitenca.

Els rodencs han seguit la tònica habitual d’aquesta primera part del curs, quallant un primer temps de gran nivell. Tot i encaixar el 0 a 1 de Xavier Beranuy en el minut 5, s’han refet ràpidament amb la diana de l’exjugador del Vendrell, Àlex Hurtado, en el minut 9. Més tard, en el 34’, han capgirat el marcador gràcies a Miguel Ángel Contreras.

El descans, però, ha tingut un efecte nociu en l’equip de Dani Sereno i la Sénia ho ha aprofitat per remuntar el resultat i situar-se amb un 2 a 4 gràcies als gols de Sergi Gasparin (55’), David Callarisa (57’) i Jordi Escubedo (60’). Cinc minuts nefastos en els quals ha llançat per la borda la bona feina feta en la primera part.

En la recta final, Marc Lleixà ha fet el cinquè dels visitants, mentre que Xavi Moreno ha maquillat el marcador amb el 3 a 5 definitiu. Un resultat que deixa al Roda de Barà 12è classificat amb 11 punts, sis per sobre del descens.

Miguel Ángel Contreras, jugador del Roda, ha reconegut que “els 15 minuts de desconnexió” a l’inici de la segona part ha deixat sense efecte el treball als entrenaments i a la primera part.

El pròxim diumenge, a les 12.00 h, visitarà a un rival directe com és l’Ulldecona amb l’objectiu d’allargar la bona dinàmica a domicili.