12 de novembre del 2019
El Segur allunya al Torredembarra del grup de candidats (1-2)
La Riera cau al Vendrell per 4 a 0 en l’estrena de José Antonio Ferreros com a nou entrenador
La UD Torredembarra ha sumat una nova derrota a casa al caure contra la UE Segur per 1 a 2. Els torrencs, que s’havien posat per davant amb un gol de Gerard Marsal en el 22, han vist com els del Baix Penedès han capgirat el marcador amb les dianes de Jaume Díaz (40’) i Edgar Garcia (68’).

D’aquesta manera, l’equip de Sergio Andrés ha deixat escapar una nova oportunitat per apropar-se a la zona noble de la classificació, on es troba el grup de candidats entre els quals hi ha l’Altafulla, i de demostrar que el triomf contra el Morell i l’empat a Torreforta no van ser flor d’un dia.

Gerard Marsal, jugador de la Torre, ha reconegut que a l’equip li està costant molt guanyar els partits a casa, en comparació amb la bona dinàmica que està oferint a domicili.

D’altra banda, José Antonio Ferreros s’ha estrenat a la banqueta de la Riera amb una derrota al camp del Vendrell, que segueix la seva remuntada i ja és tercer per darrere del Segur i l’Atlètic Valls.

Els de la capital del Baix Penedès han encarrilat el partit en la primera part amb els gols de Francisco Rodríguez i Sergi Caselles en el 17’ i 25’, respectivament. Els rierencs han cercat en els següents minuts un gol que els fes entrar novament en la disputa pels punts, però els seus intents han estat infructuosos.

Per contra, els vendrellencs sí que han estat encertats a l’hora d’assegurar el triomf amb les dianes de Pau i Imad Derraz en el tram final del partit.

La Riera segueix sent el cuer del grup amb 4 punts, dos menys que l’Atlètic Campclar i el Racing Bonavista. Per la seva part, el Torredembarra és 11è amb 13 punts, a cinc de la cinquena posició que ocupa l’Altafulla. En la pròxima jornada jugaran de visita contra el Torreforta i el San Salvador, respectivament.