13 de novembre del 2019
La Pobla remunta al filial del Catllar i s’emporta el derbi (4-7)
El Roda de Berà cau contra el Playas Salou per 1 a 5 amb els cinc gols de Sergi Gabarró
El derbi de la 5a jornada de Segona Catalana entre el CFS El Catllar Atlètic B i el CFS La Pobla de Montornès ha caigut del costat d’aquest últim després de la remuntada exprés que ha protagonitzat en la primera part, acompanyada d’una segona en la qual s’ha assegurat la victòria.
El tècnic, Arturo Tamurejo, ha destacat que el seu equip “comença a refer-se de les adversitats” i això ha estat clau per emportar-se el triomf del Catllar.

Pau Morales ha posat per davant al Catllar en dues ocasions. Entremig, Marc Sanz havia fet l’empat a un. La Pobla només ha necessitat tres minuts per capgirar el resultat. David Berber i Roger Pujol, amb una dobleta, han estat els encarregats de fer-ho entre el 15’ i el 18’. Morales, però, ha fet el tercer dels locals abans del descans.

Rodrigo Reyes, Faris i Pujol han assegurat el triomf dels visitants en els últims deu minuts, mentre que Marc Ferré ha maquillat el marcador amb el 4 a 7 definitiu. La victòria situa a la Pobla 6a amb 7 punts, mentre que el Catllar B és 12è amb 1 punt.

Per la seva part, el CFS Roda de Berà ha caigut golejat contra el Playas Salou per 1 a 5. Sergi Gabarró ha estat el seu botxí marcant els cinc gols del conjunt salouenc. El rodenc Álvaro Mota ha estat l’autor de l’1 a 4 en el 37’, dos minuts abans que Gabarró tanqués la golejada.

Els del Baix Gaià veuen frenada la inèrcia de les últimes setmanes i es queden en la 7a plaça amb 6 punts. El pròxim dissabte visitaran a la Pobla de Mafumet (18.30 h), mentre que el Catllar B farà el mateix amb el Vendrell (19.30 h). La Pobla jugarà a casa, però ho farà el diumenge a les 18.00 h davant el Montblanc.