14 de novembre del 2019
Cop d’autoritat del CEVOL Torredembarra a la pista del Sant Martí (1-3)
Els torrencs es consoliden en la segona posició i aquest diumenge reben el penúltim classificat, el CV Barberà
El CEVOL Torredembarra s’ha refet de la dolorosa derrota que va patir quinze dies enrere contra el San Roque Batán amb una gran victòria a la pista del CV Sant Martí, a qui ha derrotat amb un marcador d’1 set a 3 en el millor partit de la 6a jornada de la Primera Divisió Masculina.

El duel va començar molt igualat, amb un primer set que s’acabaria decantant a favor dels del Baix Gaià per 22 a 25. A partir del segon, les coses van canviar. Els locals van igualar el marcador amb un contundent 25 a 14, que seria contrarestat per un doble 18 a 25 en el tercer i el quart set per part dels jugadors de Christian Vives.

Gregori Bordas, jugador del CEVOL, ha reconegut que és un cop sobre la taula, sobretot per allunyar-se del Sant Martí.

El següent repte del CEVOL Torredembarra és complir els pronòstics davant el penúltim classificat, el CV Barberà, aquest diumenge a les 10.00 h. Per aconseguir-ho, comptarà amb la força d’un Pavelló Sant Jordi que cal tornar a fortificar després que el San Roque Batán s’emportés els 3 punts.

El Torredembarra és segon amb 14 punts, amb un avantatge de dues unitats respecte al tercer, el CN Sabadell, i tres unitats respecte al quart, el CV Sant Martí. La distància amb el líder, el San Roque Batán, és de quatre punts.