15 de novembre del 2019
L’Ulldecona posa a prova la llei de la compensació del Roda de Barà
L’equip de Dani Sereno necessita sumar un bon resultat per compensar l’última derrota a casa i seguir lluny del descens
Una jornada més, i ja en van quatre seguides, l’Atlètic Roda de Barà intentarà compensar l’última derrota a casa amb un bon resultat a domicili. En aquesta ocasió visitarà el camp de l’Ulldecona, que també està en la zona mitjana de la classificació del Grup 6 de Segona Catalana.

L’objectiu dels rodencs és ser regulars durant els 90 minuts, sense patir cap desconnexió temporal com li va succeir set dies enrere contra la Sénia, que acabaria capgirant el 2 a 1 amb el qual va finalitzar la primera part. Tot i això, el capità Marc Castro adverteix de les dificultats que es trobaran al municipi del Montsià.

La distància que separa als locals i al Roda de Barà és de dos punts. Per tant, l’equip de Dani Sereno opta a escalar algunes posicions, sempre que la resta de resultats també acompanyin. Per contra, l’Ulldecona intentarà retrobar-se amb la victòria després de caure a Amposta (2-1) i d’empatar a Cambrils (0-0). Entremig hauria d’haver jugat contra la Rapitenca, però el compromís que citava a ambdós equips va quedar ajornat.

El conjunt dirigit per Albert Bel compta amb Miguel Reverté com a màxim realitzador amb 4 gols, seguit per Xavier Obiol i Iván González, que han anotat 3 cadascun. Tots ells esperen al Roda aquest diumenge a les 12.00 h al Camp Municipal d’Ulldecona.