20 de novembre del 2019
El Catllar femení ja coneix la derrota al caure a la pista de l’Alforja (4-1)
Les jugadores de Lluis Jové paguen car la seva manca d’encert de cara al gol en la segona part
S’ha acabat la màgia de tant utilitzar-la. El Catllar Atlètic femení ha patit la primera derrota de la temporada en la competició de lliga al caure a la pista de l’Alforja per 4 a 1, un escenari on a priori havia de mantenir la inèrcia positiva de les anteriors jornades tenint en compte com arribaven ambdós equips.

Les catllarenques van avançar-se ben aviat amb el gol de Luna Blanca Polo en el minut 2, però les locals igualarien quatre minuts després per mitjà de Jana Bartolomé. Després del descans, les de l’Alt Camp van estar més encertades de cara al gol, i van decantar la balança a favor seu amb les dianes de Sonia Martil (24’ i 40’) i Mar Cavallé (34’).

Lluis Jové, tècnic del Catllar, ha reconegut la superioritat del rival durant els 40 minuts, i que el seu equip “no ha estat a l’altura del partit”.

Ara, l’equip de Lluis Jové afronta un partit propici per refer-se de la primera ensopegada del curs amb la visita del CFS Agramunt al Pavelló d’Altafulla aquest dissabte a les 17.30 h. Les de la Ribera del Sió són 10ns amb 3 unitats, tot i que vénen de sumar dos empats, l’últim davant el Lleida.

El Catllar Atlètic arribarà a la cita com el 6è classificat amb 9 punts, a dos de la 3a plaça que ocupa el Vandellós. El Lleida segueix sent líder amb 14 punts, mentre que el Pla d’Urgell és 2n amb 12.