25 de novembre del 2019
L’Altafulla tira d’ofici per la quarta victòria seguida davant el Racing Bonavista (0-1)
Els locals han fallat un penal en la segona part després que els groc-i-negre perdonessin el segon en diverses ocasions
El CE Altafulla s’ha hagut de posar la granota de treball per aconseguir la quarta victòria seguida al camp del Racing Bonavista. El solitari gol de Dani Díaz a la sortida d’un córner en el minut 33 li ha servit per derrocar a un rival que, tot i estar a la part baixa de la classificació, li ha posat les coses molt difícils. Genís Cañas, jugador de l’Altafulla, ha explicat que l’equip ha hagut de tirar d’ofici per assegurar la victòria.

El dorsal ‘8’ groc-i-negre també ha reconegut que la sort intervé en molts partits, i aquest ha estat un. Després que l’equip de Raúl Tudela perdonés el 0 a 2 en diverses ocasions, els locals han tingut un penal –comès pel porter Javier Queralt, que Jorge Aibar ha enviat fora. Queralt acabaria evitant l’empat en l’última jugada del partit amb una aturada miraculosa.

La victòria manté l’Altafulla segon en la classificació amb 27 punts, cinc més que el Vendrell, que compta amb un partit menys després de suspendre’s el seu compromís contra el San Salvador per les inclemències meteorològiques. L’Atlètic Valls segueix líder amb 28 punts després de guanyar a la Torre.

Més enllà de la victòria, la nota positiva del partit ha estat el retorn d’Albert Val a una convocatòria. L’extrem ha deixat enrere els problemes físics que li han obligat a perdre`s els últims compromisos i ha pogut jugar 40 minuts.

Els groc-i-negre rebran la pròxima jornada a un rival molt exigent com és el CD Morell, 6è classificat amb 20 punts i dos partits menys que disputarà entre la primera i la segona setmana de desembre. El partit es jugarà el pròxim dissabte, a les 16.30 h, a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.