26 de novembre del 2019
Segon ple de victòries dels equips de Futbol 11 de l’Escola de Futbol de l’Altafulla
Els triomf d’aquest cap de setmana situen al Juvenil, el Cadet i l’Infantil a la zona alta de la classificació en els seus respectius grups
El CE Altafulla ha celebrat aquest cap de setmana el segon ple de victòries dels representants de les categories de Futbol 11. El triomf més patit i ajustat ha estat el del Juvenil A, que ha superat el Base l’Arboç per 2 a 1 després de capgirar el gol inicial dels visitants, anotat per Àlex Sancho en el 15’, amb la dobleta d’Alex Blanco. El groc-i- negre ha empatat en el 58’, i ha marcat el gol de la victòria en el temps afegit.

Toni Rodríguez, entrenador de l’Altafulla, ha explicat que, tot i tenir el vent en contra en la segona part, l’equip s’ha refet de les ocasions errades en el primer temps i ha pogut desenvolupar el seu joc, la qual cosa li ha permès capgirar el resultat. El Juvenil ascendeix a la 5a posició amb 15 punts.

Per la seva part, el Cadet ha complert els pronòstics golejant l’Escola de Valls, últim classificat del seu grup, per 0 a 5. Raul Barea i Ivan Figuerola han anotat el primer i el segon gol en els primers 40 minuts. Barea repetiria en el segon acte amb dos gols més després que Lucian Modernell hagués fet el 0 a 3. El triomf fa que l’equip d’Arnau i Tomàs Diaz pugui al cinquè esgraó de la taula amb 12 punts.

Quant a l’Infantil, ha complert davant un rival de la zona mitjana de la taula com el Cambrils Unió. El duel ha quedat sentenciat en el primer temps gràcies a la dobleta de Marc Camacho i el gol de Dídac Robles. Ja en el segon acte, Marc Camacho ha anotat el tercer gol del seu compte particular, mentre que Gael González ha completat la golejada amb el 5 a 0.
Els de Dani García són 4ts amb 13 punts.